Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαΕλλάδος γεύσεις από την ΠΑΣΕΓΕΣ στο Μετρό Συντάγματος
Εκθέσεις

Ελλάδος γεύσεις από την ΠΑΣΕΓΕΣ στο Μετρό Συντάγματος

Σκοπός της έκθεσης είναι η ανάδειξη των ποιοτικών πλεονεκτημάτων που προσφέρουν τα ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα, αλλά και η προώθηση στο αθηναϊκό κοινό της ελληνικής περιφέρειας ως γαστρονομικού τουριστικού προορισμού.

Με δεδομένη την επιτυχία που σημείωσε η πρώτη έκθεση ελληνικών τροφίμων με τον τίτλο “Αγροtierra 2013”, η ΠΑΣΕΓΕΣ διοργανώνει μια νέα έκθεση με τον τίτλο “Ελλάδος Γεύσεις”.

“Κάνοντας πράξη την στήριξή μας στα ελληνικά αγροτικά και παραδοσιακά προϊόντα καθώς και στο τουριστικό προϊόν, προγραμματίζουμε την διοργάνωση μιας νέας έκθεσης από την Δευτέρα 16 έως και την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013, στον εκθεσιακό χώρο του Μετρό Συντάγματος, τον ιδανικότερο εκθεσιακό χώρο με πάνω από 120.000 άτομα προσέλευση την ημέρα. Θεωρούμε ότι όπως και με την έκθεση “Αγροtierra 2013” ‘βγήκαμε μπροστά’, έτσι και τώρα, υποστηρίζοντας εμπράκτως τα μέλη μας, με την συμμετοχή μας ως διοργανωτές σε γεγονότα αξιώσεων, δίνουμε ‘ανάσα’ στις σχέσεις των παραγωγών με το ευρύ κοινό της Αττικής”, αναφέρει ο κ. Γιώργος Ανέστης, γενικός γραμματέας της ΠΑΣΕΓΕΣ.
 
Κύριοι στόχοι είναι:
α) Η ανάδειξη των ελληνικών επιχειρήσεων που σχετίζονται με την παραγωγή και επεξεργασία αγροτικών αλλά και παραδοσιακών προϊόντων
β) Η προσπάθεια για την τόνωση των συναλλαγών της αγοράς του κλάδου και η ανύψωση του ηθικού των καταναλωτών μέσω της άμεσης πώλησης οικονομικών και ποιοτικών ελληνικών προϊόντων.
γ) Η προβολή των παραδοσιακών ελληνικών προϊόντων ως ανταγωνιστικών κάτι το οποίο θα αποτελέσει και το κλειδί των ελληνικών εξαγωγών.
δ) Η πληρέστερη ενημέρωση του καταναλωτή από τα εκτιθέμενα προϊόντα – υπηρεσίες μέσω των εκδηλώσεων των επιχειρήσεων, καθώς επίσης και των εκδηλώσεων φορέων και αρχών που συμμετέχουν και στηρίζουν την έκθεση.
 
Σκοπός της έκθεσης είναι η ανάδειξη των ποιοτικών πλεονεκτημάτων που προσφέρουν τα ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα, αλλά και η προώθηση στο αθηναϊκό κοινό της ελληνικής περιφέρειας ως γαστρονομικού τουριστικού προορισμού.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

01/12/2022
30/11/2022
29/11/2022
28/11/2022
25/11/2022
24/11/2022