Τελευταία νέα
ΑρχικήΕξοπλισμός & ΠρομήθειεςΤουριστικών Επιχειρήσεων & ΞενοδοχείωνΦρέσκο και Πρώτιστο και το 2007 από το Κτήμα Χατζημιχάλη

Φρέσκο και Πρώτιστο και το 2007 από το Κτήμα Χατζημιχάλη

Το Κτήμα Χατζημιχάλη καλωσορίζει τη νέα οινική χρονιά με πολύχρωμες, αέρινες πεταλούδες που σας καλούν να … φέρετε τη φύση, την αισιοδοξία και τη χαρά της ζωής πάνω στο τραπέζι […]

Το Κτήμα Χατζημιχάλη καλωσορίζει τη νέα οινική χρονιά με πολύχρωμες, αέρινες πεταλούδες που σας καλούν να … φέρετε τη φύση, την αισιοδοξία και τη χαρά της ζωής πάνω στο τραπέζι σας. Την Πέμπτη 25 Οκτωβρίου, παραμονή<...>του Αγ. Δημητρίου, κυκλοφόρησε για τέταρτη συνεχή χρονιά το Φρέσκο Κτήμα Χατζημιχάλη, η ελληνική απόδοση του Nouveau, και για δεύτερη συνεχή χρονιά το «ταίρι του», Πρώτιστο Κτήμα Χατζημιχάλη, το πρώτο φρέσκο λευκό κρασί του Κτήματος από τη σοδειά του 2007.

Το Φρέσκο, από τις ποικιλίες Syrah, Grenache και Μαυρούδι, καλλιεργημένες στις βορινές απολήξεις της Κοιλάδας Αταλάντης, οινοποιείται με τη μέθοδο maceration carbonique και ξεχωρίζει! Πρόκειται για ένα ευχάριστο, γιορτινό κρασί, με ζωηρό πορφυρό χρώμα, μεγάλη αρωματική ένταση και έκδηλη φρεσκάδα στο στόμα. Φρουτώδες, ελαφρύ, νεανικό, με λιγοστές ευχάριστες τανίνες, προσφέρεται για καθημερινή απόλαυση από σήμερα και ώσπου να κλείσει τον πρώτο χρόνο της ζωής του.

Το Πρώτιστο, δημιουργία των πρώιμων λευκών ποικιλιών του Κτήματος (Chardonnay και Sauvignon Blanc), οινοποιείται με τη μέθοδο της κλασικής λευκής οινοποίησης και της κρυοεκχύλισης. Προκαλεί με το λαμπερό, αχυροκίτρινο χρώμα του, τα πλούσια και έντονα αρώματα και τον νεανικό, φρουτώδη χαρακτήρα του. Διατηρεί τη φρεσκάδα του καθόλη τη διάρκεια του έτους.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024