Ο επισκέπτης της 'Ζυθογνωσίας' κινείται ελεύθερα στην έκθεση δοκιμάζοντας όσες ετικέτες επιθυμεί στο συλλεκτικό ποτήρι μπίρας που παραλαμβάνει στην είσοδο, καθοδηγούμενος από τον ειδικό κατάλογο της έκθεσης.
Η μοναδική έκθεση στην Ελλάδα αφιερωμένη στους ζύθους υψηλής ποιότητας ‘Ζυθογνωσία’, Microbreweries & Premium Beers, δίνει το καθιερωμένο, πλέον, ραντεβού με τους ζυθόφιλους καταναλωτές στις 13 και 14 Οκτωβρίου 2018, στο Ζάππειο Μέγαρο.
Για μία ακόμα χρονιά το κοινό θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει μερικές ενδιαφέρουσες και σπάνιες μπίρες από την Ελλάδα και το εξωτερικό και να ζήσει από κοντά την “επανάσταση” της ελληνικής μικροζυθοποιίας, γνωρίζοντας ζυθοποιούς που δραστηριοποιούνται σε όλη την Ελλάδα.
Ο επισκέπτης της “Ζυθογνωσίας” κινείται ελεύθερα στην έκθεση δοκιμάζοντας όσες ετικέτες επιθυμεί στο συλλεκτικό ποτήρι μπίρας που παραλαμβάνει στην είσοδο, καθοδηγούμενος από τον ειδικό κατάλογο της έκθεσης. Όλα αυτά σε ένα περιβάλλον που αποστασιοποιείται από το μοτίβο των φεστιβάλ μπίρας, με στόχο τη γευστική δοκιμή και όχι την αχαλίνωτη κατανάλωση.
Τη βιωματική απόλαυση της επίσκεψης στη Ζυθογνωσία θα ενισχύσουν πρωτοεμφανιζόμενο στην εγχώρια σκήνη μικροζυθοποιείο από τη Δανία, pop-up εστιατόριο, καθώς και ποικίλες ενδιαφέρουσες υπηρεσίες-έκπληξη, οι οποίες θα ανακοινωθούν σύντομα από την ιστοσελίδα zythognosia.gr.
Η οργάνωση της έκθεσης ανήκει στην εταιρεία Vinetum.
Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.