Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήH Dekoho.com αυξάνει τα έσοδα των ξενοδόχων
Εξοπλισμός

H Dekoho.com αυξάνει τα έσοδα των ξενοδόχων

Στόχος της Dekoho.com είναι να διευκολύνει την αύξηση των εσόδων κάθε ξενοδόχου-συνεργάτη, ενισχύοντας την παρουσία και προβολή του στην παγκόσμια αγορά υπηρεσιών τουρισμού.

Ξεκίνησε η πιλοτική εφαρμογή της παγκόσμιας μηχανής διαδικτυακής αναζήτησης καταλυμάτων Dekoho.com. Με τη συμμετοχή 200 περίπου ξενοδοχείων στην Ελλάδα η καινοτόμος ηλεκτρονική πλατφόρμα αναζήτησης αρχίζει σταδιακά την επέκταση της και στο εξωτερικό.

Στόχος της Dekoho.com είναι να διευκολύνει την αύξηση των εσόδων κάθε ξενοδόχου-συνεργάτη, ενισχύοντας την παρουσία και προβολή του στην παγκόσμια αγορά υπηρεσιών τουρισμού.

Οι βασικές καινοτομίες της Dekoho.com, μέσω των οποίων επιτυγχάνεται η αύξηση των εσόδων του ξενοδόχου συνίσταται σε 5 καίριας σημασίας χαρακτηριστικά:
1. Δεν υπάρχει προμήθεια επί των κρατήσεων
2. Καταχωρούνται Special Offers χωρίς προμήθεια κρατήσεων
3. Ο πελάτης πληρώνει απ’ευθείας τον ξενοδόχο
4. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή επιβαρύνσεις
5. Η ετήσια συνδρομή ανέρχεται στα 11 ευρώ

Παράλληλα η Dekoho.com διαθέτει πολλαπλό έξυπνο σύστημα κρατήσεων i-system, διαθέτοντας μηχανισμό αναζήτησης δωματίων σε γειτνιάζοντα ξενοδοχεία στην περίπτωση που δεν υπάρχει ικανή προσφορά δωματίων στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο που υπάρχει η ζήτηση, ενώ σε πραγματικό χρόνο και ανά πάσα στιγμή ο ξενοδόχος μπορεί επίσης να εμπλουτίσει τον χάρτη πέριξ του καταλύματος του, προσθέτοντας ενδιαφέροντα σημεία και events της περιοχής του.

Επισημαίνεται ότι οι ξενοδόχοι που θα εγγραφούν έως την 30ή Ιουνίου 2013 στην Dekoho.com δε θα καταβάλλουν ετήσια συνδρομή. Συνεπώς θα μπορούν να προβάλλονται παγκόσμια δωρεάν για ένα έτος.

Η Dekoho.com επίσης διευκολύνει την εύκολη και αποτελεσματική πρόσβαση κάθε επισκέπτη στον προορισμό που επιθυμεί, μέσω του 3 steps reservation (destination-budget-reservation).

Η Dekoho.com σύμφωνα με το πλάνο ανάπτυξης της, μέχρι τα τέλη του 2014 θα προσφέρει στην πλατφόρμα της 500.000 περίπου καταλύματα από 165 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Όπως επισημαίνει ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, κ. Μάνος Κουκάκης, το μοντέλο επιχειρηματικής διείσδυσης της εταιρείας συνίσταται στην καινοτομία ότι η Dekoho ζητά από το ξενοδόχο την καταβολή ετησίως ποσού 11 ευρώ για την καταγραφή της μονάδας στην ηλεκτρονική πλατφόρμα, δίχως την απαίτηση προμήθειας της τάξης του 15-20% που ζητά ως συνήθως η αγορά για κάθε κράτηση.

Ακόμη το ποσό της εκάστοτε κράτησης εισπράττεται απ’ευθείας από τον ξενοδόχο και δε μεσολαβεί η εταιρεία.

Ο κ. Κουκάκης αναφέρει ότι η Dekoho κατασκευάστηκε από ανθρώπους με γνώση στη ξενοδοχία, έχοντας ως σκοπό με τη χρήση σύγχρονων on line εργαλείων τη δημιουργία ενός παγκόσμιου δικτυού συνεργατών. Τέλος, στα συγκριτικά πλεονεκτήματα του Dekoho προσμετράται το ειδικά διαμορφωμένο διαχειριστικό περιβάλλον που μελετήθηκε από ειδικούς επιστήμονες στον τομέα διαχείρισης μεγάλων ξενοδοχειακών μονάδων.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024