Τελευταία νέα
ΑρχικήΕξοπλισμός & ΠρομήθειεςΤουριστικών Επιχειρήσεων & ΞενοδοχείωνHeinami: Κάνοντας την κουζίνα εργαστήριο της γεύσης
Συστήματα κεντρικής κουζίνας της ιταλικής De Manincor

Heinami: Κάνοντας την κουζίνα εργαστήριο της γεύσης

Πρόσφατα, η ελληνική Ηeinami (εταιρεία διάθεσης και τεχνικής υποστήριξης μηχανημάτων υψηλής τεχνολογίας παρέχοντας λύσεις για μονάδες εστιάσεως, τροφοδοσίας, περίθαλψης, φιλοξενίας και ψυχαγωγίας) παρουσίασε τα συστήματα κεντρικής κουζίνας, ειδικής, πολυτελούς κατασκευής […]

Πρόσφατα, η ελληνική Ηeinami (εταιρεία διάθεσης και τεχνικής υποστήριξης μηχανημάτων υψηλής τεχνολογίας παρέχοντας λύσεις για<...> μονάδες εστιάσεως, τροφοδοσίας, περίθαλψης, φιλοξενίας και ψυχαγωγίας) παρουσίασε τα συστήματα κεντρικής κουζίνας, ειδικής, πολυτελούς κατασκευής της ιταλικής De Manincor, που απλά χαρακτηρίζονται σαν έργα τέχνης. Και αυτό, γιατί κατασκευάζονται σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη. Η παράδοση, η τεχνολογία και το μεράκι των μαστόρων της De Manincor, συναντώνται σε μια απόλυτη αρμονία τέχνης και λειτουργικότητας, που από το 1828 συνεχίζει με την ίδια υψηλή ποιότητα να παρέχεται μέχρι σήμερα.

Επειδή οι άνθρωποι απολαμβάνουν όλο και περισσότερο χρόνο σε ένα εστιατόριο η νέα τάση σχεδιασμού ανοικτής κουζίνας, γίνεται ένα μέρος ορατό μέσα σε αυτό, είναι διακοσμημένο με πάθος και φινέτσα, αφού εδώ, σε αυτό το χώρο, θα περάσουν περισσότερο χρόνο με άλλους χτίζοντας ανθρώπινες σχέσεις. Ο σχεδιασμός και τα στοιχεία εξοπλισμού της κουζίνας, αφιερωμένα εξ`ολοκλήρου στη γεύση, ποικίλουν φυσικά, σύμφωνα με τις προσωπικές προτιμήσεις του κάθε χρήστη.

Ωστόσο, η Ηeinami δεν περιορίζεται μόνο σε όσους είναι επαγγελματίες σεφ ή έχουν δική τους επιχείρηση εστιατόριου ή ξενοδοχείου. Στην πραγματικότητα, η Ηeinami, καθώς και ο Όμιλος Εταιρειών Ηeinami, προσφέρουν λύσεις για την εστίαση, τη φιλοξενία, τη ψυχαγωγία, την τροφοδοσία, την περίθαλψη αλλά και σε επιχειρήσεις, γραφεία, οικίες και κάθε ιδιώτη γκουρμέ τύπο.

Οι συλλογές των προϊόντων της περιλαμβάνουν κουζίνες και φούρνους, μηχανές παγοκύβων, μπλέντερς και μίξερ και άλλες σειρές μικροσυσκευών μπαρ, μηχανές προετοιμασίας φαγητών, κοπτικά λαχανικών, μηχανήματα αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής, μηχανές καφέ και παγωτού, πλυντήρια πιάτων, ποτηριών και σκευών και πολλά άλλα. Παράλληλα, η Ηeinami διαθέτει στο δυναμικό της ένα πλήρες εξοπλισμένο τμήμα μελετών και έργων και αναλαμβάνει την εκπόνηση μελετών σχεδιασμού του χώρου (κουζίνας, καφέ, μπαρ, εστιατορίου, κλπ) σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη. Το τμήμα χρησιμοποιεί εξειδικευμένα σχεδιαστικά προγράμματα μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024