Τελευταία νέα
ΑρχικήΕξοπλισμός & ΠρομήθειεςΤουριστικών Επιχειρήσεων & ΞενοδοχείωνHydroline: Η μοναδική συσκευή υδρομασάζ που δεν επιδέχεται συμβιβασμούς
Η τεχνολογία της Teuco εξελίσσεται και ταυτόχρονα παραμένει αδιόρατη

Hydroline: Η μοναδική συσκευή υδρομασάζ που δεν επιδέχεται συμβιβασμούς

Η Teuco παρουσιάζει μια νέα επαναστατική τεχνολογία: το αποκλειστικό υδρομασάζ Hydroline, αποτέλεσμα μιας εξαιρετικής σχεδιαστικής δυνατότητας και ενός συμπαγούς βιομηχανικού know-how. Μοναδικό στην αγορά, το νέο Hydroline είναι το πρώτο […]

Η Teuco παρουσιάζει μια νέα επαναστατική τεχνολογία: το αποκλειστικό υδρομασάζ Hydroline, αποτέλεσμα μιας εξαιρετικής σχεδιαστικής δυνατότητας και ενός συμπαγούς<...> βιομηχανικού know-how.

Μοναδικό στην αγορά, το νέο Hydroline είναι το πρώτο πατενταρισμένο σύστημα στο οποίο τα κλασσικά στόμια του μασάζ είναι κρυμμένα και επικαλύπτονται από λεπτές σχισμές: μίνιμαλ τομές στο εσωτερικό της συνέχειας της ύλης.

Το υδρομασάζ λαμβάνει μια νέα διάσταση και μια πιο ελκυστική αισθητική, χάνεται από το οπτικό πεδίο και επιβραβεύει το εκλεκτό design της λεκάνης. Αλλά δεν επιδέχεται συμβιβασμούς. Η καταλληλότητα του μασάζ είναι πράγματι ένα ισοδύναμο του κλασσικού υδρομασάζ Teuco, που επιτρέπει την κατάδυση του σώματος σε μια πλήρη όαση χαλάρωσης.

Το Hydroline εφαρμόστηκε για πρώτη φορά στις λεκάνες Paper από Duralight, το σύνθετο υλικό από Solid Surface, αποτέλεσμα της έρευνας Teuco, που χάρη στην ευρύτερη προσαρμοστικότητα και ευπλαστότητα επιτρέπει την ανάπτυξη των καλύτερων σχεδιαστικών λύσεων στις οποίες ανακτάται η τέλεια ισορροπία ανάμεσα στις λειτουργίες ευεξίας και αρμονίας του design. Η μοναδικότητα σε αυτή την γραμμή λεκανών δίνεται και από το αποκλειστικό σύστημα Cromoexperience το οποίο και διαθέτουν. Δέσμες κρυφού φωτός που φωτίζουν τις οπές του μασάζ, τονίζοντας το απλό και κομψό τους design και χαρίζοντας έτσι υπέροχες πολυαισθητήριες εμπειρίες

Οι νέες λεκάνες της Teuco που έχουν πραγματοποιηθεί από Duralight και διαθέτουν το υδρομασάζ Hydroline, είναι ο καθρέπτης μιας συνεχούς εταιρικής δέσμευσης στην ανάπτυξη των πάντα πιο εξελιγμένων λύσεων, αποτέλεσμα της πάνω από τριαντακονταετούς έρευνας και εμπειρίας.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024