Τελευταία νέα
HomeΕξοπλισμός & ΠρομήθειεςΤουριστικών Επιχειρήσεων & ΞενοδοχείωνΗ Ακαδημία της Barilla επέλεξε την Electrolux για τον εξοπλισμό των κουζινών της
Κουζίνες επίδειξης για ατομικά και προσωπικά μαθήματα μαγειρικής

Η Ακαδημία της Barilla επέλεξε την Electrolux για τον εξοπλισμό των κουζινών της

Η Ακαδημία Barilla είναι το πρώτο και παλιότερο διεθνές κέντρο ειδικό στην ανάπτυξη και την προώθηση του ιταλικού γαστρονομικού πολιτισμού. Βρίσκεται στην καρδιά της Πάρμας – την πρωτεύουσα της ιταλικής […]

Η Ακαδημία Barilla είναι το πρώτο και παλιότερο διεθνές κέντρο ειδικό στην ανάπτυξη και την προώθηση του ιταλικού γαστρονομικού πολιτισμού. Βρίσκεται<...> στην καρδιά της Πάρμας – την πρωτεύουσα της ιταλικής “κοιλάδας τροφίμων” (Food Valley) – το κέντρο Barilla καταλαμβάνει περίπου 27.000 τ.μ. Η Ακαδημία Barilla επέλεξε την Electrolux Professional για να εξοπλίσει το χώρο εκπαίδευσής της (για προσωπικά εκπαιδευτικά μαθήματα, για μπουφέδες και ορεκτικά). Δύο κουζίνες επίδειξης για ατομικά και προσωπικά μαθήματα μαγειρικής, επιδείξεις στην προετοιμασία των τροφίμων και τις νέες τεχνολογίες μαγειρικής.

Ολόκληρες οι κουζίνες είναι εξοπλισμένες με μηχανήματα της Electrolux: διάφορων χωρητικοτήτων φούρνοι combi air-o-steam και ταχυψύκτες air-o-chill για να πραγματοποιήσουν την λειτουργία του συστήματος cook and chill. Λύσεις για την μαζική εστίαση από την Thermaline 900 και την Elco900 επιλέχτηκαν για τους διαφορετικούς σταθμούς εργασίας. Μερικά από τα μηχανήματα που εγκαταστάθηκαν επίσης είναι οι μεγάλες επαγωγικές εστίες, οι ανοικτοί καυστήρες μαγειρικής, οι βραστήρες ζυμαρικών, τα πλατώ εψήσεως, οι φριτέζες κ.λπ.

Ακόμη, υπάρχει ειδικός εξοπλισμός κατά προσωπική παραγγελία για τον σταθμό προετοιμασίας τροφίμων με μοναδικές επιφάνειες εργασίας, ένα σύστημα εξαερισμού και μερικά πλυντήρια πιάτων τύπου καμπάνα για τις διαδικασίες καθαρισμού.

Εκδότης - Αρχισυντάκης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
23/09/2022
22/09/2022
21/09/2022
20/09/2022
19/09/2022