Τελευταία νέα
ΑρχικήΕξοπλισμός & ΠρομήθειεςΤουριστικών Επιχειρήσεων & ΞενοδοχείωνΗ JohnsonDiversey Hellas βραβεύεται ως ένα από τα καλύτερα εργασιακά περιβάλλοντα
Best Workplaces 2009

Η JohnsonDiversey Hellas βραβεύεται ως ένα από τα καλύτερα εργασιακά περιβάλλοντα

Η εταιρεία επαγγελματικού καθαρισμού και υγιεινής JohnsonDiversey Ελλάς ΑΕ αναδείχθηκε -για τρίτη φορά- νικήτρια ανάμεσα σε 32 εταιρείες με προσωπικό από 50-250 εργαζόμενους, που συμμετείχαν στον διαγωνισμό Best Workplaces 2009, […]

Η εταιρεία επαγγελματικού καθαρισμού και υγιεινής JohnsonDiversey Ελλάς ΑΕ αναδείχθηκε<...> -για τρίτη φορά- νικήτρια ανάμεσα σε 32 εταιρείες με προσωπικό από 50-250 εργαζόμενους, που συμμετείχαν στον διαγωνισμό Best Workplaces 2009, καταλαμβάνοντας την 10η θέση. Η έρευνα διοργανώνεται στην Ελλάδα από το Great Place to Work Institute Hellas και η αξιολόγηση των εταιρειών γίνεται σε συνεργασία με το Τμήμα Εφαρμοσμένης Έρευνας του Alba Graduate Business School. Στην πρώτη δεκάδα των εταιρειών με προσωπικό 50-250 άτομα συνυπάρχουν εταιρείες από πολλούς κλάδους, όπως π.χ. Piscines Ideales, Microsoft Eλλας, Bristol-Myers Squibb, Cisco Hellas, 3Μ Ηellas και Genesis Pharma.

Η συμμετοχή των εργαζομένων, με την εθελοντική συμπλήρωση των ερωτηματολογίων με τις 58 κλειστές ερωτήσεις, ξεπέρασε το 80%. Οι απαντήσεις τους έχουν πάντα την μεγαλύτερη βαρύτητα στην τελική βαθμολογία. Τα αποτελέσματα της έρευνας δείχνουν σημαντική βελτίωση και στις πέντε βασικές παραμέτρους του εργασιακού περιβάλλοντος, όπως καθορίζονται από τη μεθοδολογία του Great Place to Work:
– την αξιοπιστία της διοίκησης
– τον σεβασμό προς τους εργαζόμενους
– το αίσθημα δικαιοσύνης που υπάρχει στην εταιρεία
– την υπερηφάνεια και
– την συντροφικότητα που αναπτύσσεται μέσα στη επιχείρηση

Για τη βράβευση αυτή ο κ. Γεώργιος Βασιλάκος, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, δήλωσε: “Η δημιουργία ενός καλού εργασιακού περιβάλλοντος είναι ταυτόσημη με την έννοια της εμπιστοσύνης μεταξύ εργαζομένων και διοίκησης. Αν η ύπαρξη αμοιβαίας εμπιστοσύνης προσδίδει όφελος στην εταιρεία σε κανονικούς καιρούς, είναι καθοριστικής σημασίας στις δύσκολες περιόδους, όπως αυτές που φαίνεται ότι διανύουμε. Θεωρούμε πως η βράβευση αυτή αφορά επίσης έμμεσα τους πελάτες και τους προμηθευτές μας, αφού επιβεβαιώνει πως θα συνεχίσουν να εισπράττουν τις καλύτερες υπηρεσίες από τους ικανοποιημένους εργαζόμενους της εταιρείας μας”. Η επίσημη απονομή των βραβείων θα γίνει σε ειδική τελετή στις 29 Απριλίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024