Τελευταία νέα
ΑρχικήΕξοπλισμός & ΠρομήθειεςΤουριστικών Επιχειρήσεων & ΞενοδοχείωνΗ κοινοπραξία High-Q ‘ντύνει’ τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Η κοινοπραξία High-Q ‘ντύνει’ τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Την κοινοπραξία HIGH-Q ανακήρυξε ως ανάδοχο για το έργο παραγωγής και διάθεσης προϊόντων φερόντων τα Ολυμπιακά σήματα, το Συμβούλιο της Οργανωτικής Επιτροπής Ολυμπιακών Αγώνων του Αθήνα 2004. Το συμβούλιο ενέκρινε […]

Την κοινοπραξία HIGH-Q<.> ανακήρυξε ως ανάδοχο για το έργο παραγωγής και διάθεσης προϊόντων φερόντων τα Ολυμπιακά σήματα, το Συμβούλιο της<...> Οργανωτικής Επιτροπής Ολυμπιακών Αγώνων του Αθήνα 2004.

Το συμβούλιο ενέκρινε την εισήγηση της Επιτροπής Διενέργειας του διαγωνισμού για την σύναψη σύμβασης παραγωγής και εμπορίας προϊόντων φερόντων τα Ολυμπιακά σήματα, κατόπιν παραχώρησης άδειας χρήσης αυτών (Licensing).

Η Κοινοπραξία HIGH-Q που αποτελείται από τις εταιρίες Κενταποζίδη Α.Ε., Αφοι Κοντζακιουλάφη Α.Ε., Σαγρή Κωνσταντίνου, Τσιγαρίδα Κωνσταντίνου αναλαμβάνει όλες τις κατηγορίες προϊόντων (ρουχισμού) και συγκεκριμένα: Αθλητική Ένδυση-Καπέλα-Πόλο-Μωρουδιακή και Παιδική Ένδυση καθώς και την Πολιτική Ένδυση.

Η κατοχύρωση της άδειας για πώληση ειδών από την HIGH-Q αφορά καθημερινά ενδύματα υψηλής ποιότητας τα οποία θα συμβάλλουν στην επιτυχή διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 και την υποστήριξη της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας.

Σύμφωνα με τον μέτοχο υπεύθυνο Ανάπτυξης και Δημοσίων Σχέσεων της Κοινοπραξίας κ. Κωνσταντίνο Τσιγαρίδα η HIGH-Q βάσει κατατεθειμένης προσφοράς της στο Αθήνα 2004, προέβλεψε πωλήσεις χονδρικής ύψους 57,5 δισ. δραχμών για την επόμενη τριετία με καθαρά έσοδα της Αθήνα 2004 11,5 δισ. δραχμών εκ των οποίων το 75% είναι εξασφαλισμένο με την μορφή Τραπεζικών Εγγυητικών.

Συγκεκριμένα οι πέντε κατηγορίες ειδών που ανέλαβε η HIGH-Q: Κατηγορία Αθλητική Ένδυση: υπολογίζεται ότι ως η μεγαλύτερη κατηγορία, θα πραγματοποιήσει πωλήσεις στην Χονδρική για την επόμενη τριετία που θα ανέλθουν στα 25,1 δισ. δραχμές.
Κατηγορία Καπέλα: με την πρόβλεψη ότι οι πωλήσεις της στην χονδρική για την επόμενη τριετία θα ανέλθουν στα 17,3 δισ. δραχμές.
Κατηγορία Πόλο: με πρόβλεψη από την Κοινοπραξία οι πωλήσεις θα ανέλθουν στο ποσό των 5,9 δισ. δραχμές για την τριετία.
Κατηγορία Μωρουδιακή Ένδυση 0-3 ετών και Παιδική Ένδυση 4-12 ετών: με την πρόβλεψη ότι οι πωλήσεις θα ανέλθουν στο ποσό των 4,5 δισ. δρχ.
Κατηγορία Πολιτική Ένδυση: είναι μια κατηγορία με ευρύ φάσμα ειδών και οι προβλεπόμενες πωλήσεις θα ανέλθουν στο ποσό των 4,7 δισ. δραχμών.
Το πλάνο των ειδών της Κοινοπραξίας για τις Συλλογές ανά κατηγορία περιλαμβάνει ένα μεγάλο σύνολο σχεδίων που θα φέρουν τα εμβλήματα, τα σήματα και τις μασκότ των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνα 2004.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα υπάρξει ενημέρωση για τους ακριβείς χρόνους δειγματισμού των νέων συλλογών όλων των κατηγοριών. Πρόκειται για το νέο "Style Guide", το οποίο θα δοθεί από την Επιτροπή των Ολυμπιακών Αγώνων.

Αφορά τις νέες προτάσεις ως προς τη μόδα, την εικόνα και τα θέματα τα οποία θα χαρακτηρίζουν τα νέα μοντέλα που θα ανανεώσουν πλήρως όλες τις κατηγορίες ένδυσης και αξεσουάρ τους για το Αθήνα 2004.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024