Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΗ LG ενισχύει τη συνεργασία της με το Netflix, παρέχοντας την εφαρμογή και στις ξενοδοχειακές τηλεοράσεις
Εξοπλισμός

Η LG ενισχύει τη συνεργασία της με το Netflix, παρέχοντας την εφαρμογή και στις ξενοδοχειακές τηλεοράσεις

Οι ξενοδοχειακές τηλεοράσεις LG με webOS 5.0 και Pro:Centric Direct 4.5 δίνουν, επίσης, τη δυνατότητα στα ξενοδοχεία να διαχειρίζονται την υπηρεσία με άνεση, με τις ενημερώσεις στην εφαρμογή Netflix να εγκαθίστανται αυτόματα μόλις κυκλοφορήσουν.

Tο επαγγελματικό τμήμα Business Solutions της LG Electronics (LG) ανακοινώνει την επίσημη συνεργασία του με το Netflix, παρέχοντας την κορυφαία παγκοσμίως υπηρεσία streaming σε τηλεοράσεις LG Smart Hotel που είναι συμβατές με webOS 5.0 και Pro:Centric Direct. Μέσω της προηγμένης λύσης της LG, οι ξενοδόχοι θα είναι σε θέση να παρέχουν εύκολη πρόσβαση στο Netflix στα δωμάτια, επιτρέποντας στους επισκέπτες να απολαύσουν εύκολα και με ασφάλεια το αγαπημένο τους περιεχόμενο κατά τη διάρκεια της διαμονής τους.

Χάρη στη στενή συνεργασία μεταξύ της LG και του Netflix, περισσότερα ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο θα μπορούν πλέον να προσφέρουν την παγκοσμίως δημοφιλή over-the-top (OTT) υπηρεσία streaming σε ξενοδοχειακές LG τηλεοράσεις με webOS 5.0 και Pro:Centric Direct 4.5. Επιπλέον, για τη διασφάλιση της άψογης λειτουργίας της εφαρμογής Netflix στο ευέλικτο σύστημά της, η LG έχει αναπτύξει μια βελτιωμένη διαδικασία εγκατάστασης που καθιστά ταχύτερη και ευκολότερη τη συνεργασία μεταξύ των ξενοδοχείων και των system integrators.

Οι ξενοδοχειακές τηλεοράσεις LG με webOS 5.0 και Pro:Centric Direct 4.5 δίνουν, επίσης, τη δυνατότητα στα ξενοδοχεία να διαχειρίζονται την υπηρεσία με άνεση, με τις ενημερώσεις στην εφαρμογή Netflix να εγκαθίστανται αυτόματα μόλις κυκλοφορήσουν, εξαλείφοντας προβλήματα συμβατότητας που οφείλονται στην έλλειψη ενημερώσεων. Η απλή διαχείριση επεκτείνεται και στους επισκέπτες, οι οποίοι πρέπει να συνδεθούν στον ιδιωτικό τους λογαριασμό Netflix μία φορά και να παραμείνουν συνδεδεμένοι μέχρι την ολοκλήρωση της διαμονής τους, καθώς όταν γίνεται check out 1 το σύστημα διαγράφει αυτόματα τα στοιχεία τους, για την προστασία θεμάτων απορρήτου και ασφάλειας.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024