Τελευταία νέα
ΑρχικήΕξοπλισμός & ΠρομήθειεςΗ MCOM Media Communications στο IHTF 2012
Τα στελέχη της MCOM θα συμμετάσχουν ενεργά στο συνέδριο

Η MCOM Media Communications στο IHTF 2012

Παρούσα στο ετήσιο Διεθνές Συνέδριο IHTF 2012 θα είναι η MCOM Media Communications, με παρουσία, για πρώτη φορά στην ευρωπαϊκή αγορά, της πιο πρόσφατης έκδοσης HOTstream 4.0HD 3D για τον ξενοδοχειακό τομέα.

Η MCOM Media Communications θα συμμετέχει στο ετήσιο Διεθνές Συνέδριο IHTF 2012, το κορυφαίο γεγονός για τον κλάδο της ξενοδοχειακής τεχνολογίας.

Το IHTF είναι ένα συνέδριο που απευθύνεται σε ανώτερα στελέχη ξενοδοχειακών ομίλων, που κατέχουν ηγετική θέση στην παγκόσμια αγορά. Μέσα στα πλαίσια του συνεδρίου, έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να συνδιαλλαγούν με σημαντικούς προμηθευτές του χώρου και να ενημερωθούν μέσα από τις παρουσιάσεις των τελευταίων εταιρικών στρατηγικών, για την αξιολόγηση εταιρικών μοντέλων και τεχνολογικών εξελίξεων όπως τα: In-room Entertainment, Digital Signage, και τα συστήματα CRM, PMS και RMS.
 
Τα στελέχη της MCOM θα συμμετάσχουν ενεργά στο συνέδριο και θα συναντηθούν με εκπροσώπους κορυφαίων παγκοσμίως στον ξενοδοχειακό τομέα εταιριών, συζητώντας τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις και παρουσιάζοντας τις καινοτομίες της πολυτελούς πλατφόρμας HOTstream.

Κατά τη διάρκεια του IHTF, η MCOM θα παρουσιάσει για πρώτη φορά στην ευρωπαϊκή αγορά την πιο πρόσφατη έκδοση HOTstream 4.0HD 3D για τον ξενοδοχειακό τομέα, που παρέχει τη δυνατότητα για πρώτη φορά στους επισκέπτες να βιώσουν την εμπειρία 3D video on demand ταινιών και live τηλεοπτικών καναλιών.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024