Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileInfo kiosk από τη vatiras στην Εταιρία Τουριστικής & Οικονομικής Ανάπτυξης Αθηνών
Επελέγησαν τα friendlyway info kiosk Classic 19'

Info kiosk από τη vatiras στην Εταιρία Τουριστικής & Οικονομικής Ανάπτυξης Αθηνών

Τα info kiosk Classic είναι τελευταίας τεχνολογίας, διαθέτουν οθόνες υψηλής ευκρίνειας TFT-LCD & touch screen 19“, είναι εξοπλισμένα με σύγχρονα υπολογιστικά συστήματα και θα διαθέτουν εκτός των άλλων αντιβανδαλιστικά πληκτρολόγια […]

Τα info kiosk Classic είναι τελευταίας τεχνολογίας, διαθέτουν οθόνες υψηλής ευκρίνειας TFT-LCD & touch screen 19“, είναι εξοπλισμένα<...> με σύγχρονα υπολογιστικά συστήματα και θα διαθέτουν εκτός των άλλων αντιβανδαλιστικά πληκτρολόγια με track ball. To info kiosk Classic κατασκευάζεται από τη friendlyway A.G Γερμανίας, έναν από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές info kiosk & interactive digital signs στην Ευρώπη και αντιπροσωπεύεται αποκλειστικά στην Ελλάδα από την εταιρεία vatiras.

Η νέα γενιά των Διαδραστικών Ψηφιακών Σταθμών και interactive digital signs του οίκου friendlyway αποτελούν τις νέες ψηφιακές πηγές πληροφόρησης, τα σύγχρονα κέντρα μεταφοράς μηνυμάτων. Οι ψηφιακοί διαδραστικοί σταθμοί της friendlyway (info kiosk) είναι ειδικά κατασκευασμένοι και αποτελούν επίσης ολοκληρωμένα επικοινωνιακά και προβολικά συστήματα. Tα info kiosk της friendlyway διακρίνονται για την υψηλή ποιότητα κατασκευής, το εξαιρετικό design και για τη μεγάλη ευελιξία προσαρμογής και χρήσης σε κάθε εσωτερικό και εξωτερικό περιβάλλον.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024