Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileInternet με την 'υπογραφή' της Mikenopa για τα Sunshine Vacation Clubs
Εξοπλισμός

Internet με την 'υπογραφή' της Mikenopa για τα Sunshine Vacation Clubs

Με το 'άνοιγμα' της νέας σεζόν, οι επισκέπτες των ξενοδοχείων πέντε αστέρων Sunshine Rhodes, Sunshine Corfu Hotel & Spa, Club Calimera, Sunshine Kreta και Sunshine Crete Village, θα απολαμβάνουν πρόσβαση στο διαδίκτυο χάρη στην υπηρεσία Fast@Friendly Internet Access.

Η αλυσίδα ξενοδοχείων Sunshine Vacation Clubs, με μονάδες στη Ρόδο, την Κρήτη και την Κέρκυρα, συνεργάζεται με τη Mikenopa Hellas. Με το “άνοιγμα” της νέας σεζόν, οι επισκέπτες των ξενοδοχείων πέντε αστέρων Sunshine Rhodes, Sunshine Corfu Hotel & Spa, Club Calimera, Sunshine Kreta και Sunshine Crete Village, θα απολαμβάνουν πρόσβαση στο διαδίκτυο χάρη στην υπηρεσία Fast@Friendly Internet Access.

Ο κ. Κώστας Λαγουδάκης, εκ μέρους των ξενοδοχείων Sunshine Vacation Clubs, τόνισε τα εξής: “Αναζητώντας τους ειδικούς που θα μπορούσαν να σχεδιάσουν ένα σύστημα Ιnternet, -που θα εξασφάλιζε στους πελάτες μας ταχύτατη πρόσβαση στο διαδίκτυο,- απευθυνθήκαμε στη Mikenopa Hellas. Απομένει να το διαπιστώσουν σύντομα και όλοι όσοι θα επιλέξουν κάποιο από τα ξενοδοχεία μας”.

Ο κ. Γιάννης Βαλαγιάννης, διευθυντής της Mikenopa Hellas, ανέφερε σχετικά: “Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος που μέσα από τη συνεργασία μας με τα ξενοδοχεία Sunshine Vacation Clubs θα προσφέρουμε σε ακόμη περισσότερους ανθρώπους, τη δυνατότητα να απολαύσουν τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες διαδικτύου της Mikenopa. Υπηρεσίες, που έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα τις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου για ολοκληρωμένη πρόσβαση στο Internet”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024