Τελευταία νέα

Και στα Marks & Spencer το σύστημα μουσικής Wizard

Στην αλυσίδα καταστημάτων Marks & Spencer εγκαταστάθηκε πρόσφατα το σύστημα μετάδοσης μουσικής Wizard, ακολουθώνταςτο παράδειγμα άλλων γνωστών επιχειρήσεων. Το Wizard εγκαθίσταται σε οποιονδήποτε ηλεκτρονικό υπολογιστή, που μπορεί να κάνει και […]

Στην αλυσίδα καταστημάτων Marks & Spencer εγκαταστάθηκε πρόσφατα το σύστημα μετάδοσης μουσικής Wizard, ακολουθώντας<...>το παράδειγμα άλλων γνωστών επιχειρήσεων.

Το Wizard εγκαθίσταται σε οποιονδήποτε ηλεκτρονικό υπολογιστή, που μπορεί να κάνει και άλλες εργασίες ταυτόχρονα, και συνδέεται με τους υπάρχοντες ενισχυτές της εκάστοτε επιχείρησης. Ακόμα, δεν επαναλαμβάνει συχνά το ίδιο τραγούδι, δεν χρειάζεται κάποιον να το ελέγχει και να επεμβαίνει στην ροή του προγράμματος, μεταδίδει τα μουσικά θέματα χωρίς κενά και δεν φθείρεται ποτέ. Επίσης, η ανανέωση της μουσικής είναι συνεχής και γίνεται με απλό τρόπο, ενώ την μουσική επιμέλεια έχει ο πρώην διευθυντής προγράμματος του Galaxy 92, κ. Δημήτρης Παπαδόπουλος.

Τέλος, ένα ακόμη σημαντικό πλεονέκτημα που παρέχει στις επιχειρήσεις το Wizard είναι η δυνατότητα του να μεταδίδει διαφημιστικά μηνύματα επιλογής της εκάστοτε επιχείρησης σε προκαθορισμένες ώρες.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024