Τελευταία νέα
ΑρχικήΕξοπλισμός & ΠρομήθειεςΤουριστικών Επιχειρήσεων & ΞενοδοχείωνΚΤΗΜΑ ΕΥΧΑΡΙΣ: Εκδηλώσεις υψηλών απαιτήσεων και παρουσία στην έκθεση Οινόραμα

ΚΤΗΜΑ ΕΥΧΑΡΙΣ: Εκδηλώσεις υψηλών απαιτήσεων και παρουσία στην έκθεση Οινόραμα

Το ‘Κτήμα Εύχαρις’ διευρύνει σταδιακά τις δραστηριότητες του και εξελίσσεται σε ένα ιδιαίτερο πολυχώρο με πολιτιστικές και γευστικές διαστάσεις, στον οποίο μπορούν να πραγματοποιηθούν με επιτυχία εκδηλώσεις υψηλών απαιτήσεων και […]

Το 'Κτήμα Εύχαρις<.>' διευρύνει σταδιακά τις δραστηριότητες του και εξελίσσεται σε ένα ιδιαίτερο πολυχώρο με πολιτιστικές και γευστικές διαστάσεις<...>, στον οποίο μπορούν να πραγματοποιηθούν με επιτυχία εκδηλώσεις υψηλών απαιτήσεων και να αφήσουν τις καλύτερες εντυπώσεις στους προσκεκλημένους τους.

Σε αυτό το πλαίσιο και στην προσπάθεια για εφαρμογή μιας πολυδιάστατης επικοινωνιακής πολιτικής, επισκέφθηκε το 'Κτήμα Εύχαρις' ο πρέσβης της Ρωσίας κ. Michail Botcharnyikov, συνοδευόμενος από τον αναπληρωτή πρόξενο κ. Alexander Kornylow, τον σύμβουλο κ. Leonida Reshtnykov, τον γενικό αντιπρόσωπο της Inturist Holding Company κ. Nikolay Ravkin, και μέλη του Διπλωματικού Σώματος της Πρεσβείας της Ρωσίας.

Ο κ. Πρέσβης και η συνοδεία του ξεναγήθηκαν στους χώρους του κτήματος, εντυπωσιάστηκαν από το Οινοποιείο, έδειξαν ενδιαφέρον για το αυθεντικό παραδοσιακό πατητήρι και απήλαυσαν μια ειδικά οργανωμένη για αυτούς γευσιγνωσία. Τέλος, επισκέφτηκαν την εκκλησία και την νέα, άρτια εξοπλισμένη αίθουσα εκδηλώσεων και Συνεδρίων που ολοκληρώθηκε πρόσφατα και μπορεί να φιλοξενήσει ως και 200 άτομα.

Ολοκληρώνοντας την επίσκεψη του ο κ. Michail Botcharnyikov δήλωσε ιδιαίτερα εντυπωσιασμένος από τις εγκαταστάσεις και ικανοποιημένος όχι μόνο από την ευταξία και την αισθητική του χώρου, αλλά και από την ποιότητα των προσφερομένων υπηρεσιών και της φιλοξενίας που του προσφέρθηκε σε κάθε επίπεδο.

Το 'Κτήμα Εύχαρις' ακολουθώντας τις απαιτήσεις και τις εξελίξεις των καιρών συνδυάζει την ποιότητα στα κρασιά του, με μια άρτια σχεδιασμένη στρατηγική επικοινωνίας και πωλήσεων που επιτυγχάνουν τη σωστή προβολή του. Έτσι το 'Κτήμα Εύχαρις' έδωσε το παρών στην Επαγγελματική Έκθεση Οίνων και Αποσταγμάτων 'Οινόραμα', με ένα περίπτερο γεμάτο αρώματα από τα κρασιά της νέας σοδειάς.

Είναι η τρίτη φορά που το κτήμα συμμετέχει σε αυτή την έκθεση, υποστηρίζοντας τα ελληνικά προϊόντα και επιβεβαιώνοντας ότι κάτι έχει αρχίσει να αλλάζει στη διατροφή των Ελλήνων και σίγουρα στην γνώση και στο ενδιαφέρον που δείχνουν για το ποιοτικό, ελληνικό κρασί.

Μετά από μια περίοδο κατά την οποία οι πωλήσεις ξεπέρασαν τις προσδοκίες και στέρησαν για λίγο καιρό από τους γευσιγνώστες, τα κρασιά του Κτήματος Εύχαρις, η νέα παραγωγή – ακόμα καλύτερη και πιο αρωματική από την προηγούμενη – παρουσιάστηκε στο 'Οινόραμα', ενώ τις προηγούμενες εβδομάδες είχε δώσει το ίδιο δυναμικό παρών στην Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών.

Το 'Κτήμα Εύχαρις' με τα τρία ομώνυμα κρασιά του (λευκό, κόκκινο και ροζέ), τα τέσσερα μονοποικιλιακά (Syrah, Merlot, Chardonnay, και Ασύρτικο), και τον Ιλαρό (κόκκινο και λευκό), διεκδικεί πλέον ένα αξιόλογο κομμάτι στην ελληνική αγορά, συντελώντας σημαντικά στην αναβάθμιση του ελληνικού κρασιού εντός και εκτός των συνόρων μας.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024