Τελευταία νέα
ΑρχικήΕξοπλισμός & ΠρομήθειεςΤουριστικών Επιχειρήσεων & ΞενοδοχείωνΜε μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες υπό ανακαίνιση συνεργάζεται η Carteco

Με μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες υπό ανακαίνιση συνεργάζεται η Carteco

Προϊόντα σημαντικών εργοστασίων του εξωτερικού, τα οποία χαρακτηρίζονται για την αισθητική και το σύγχρονο design τους διαθέτει στην ελληνική αγορά η εταιρεία Carteco. Η υψηλή ποιότητα των προϊόντων της εταιρείας, […]

Προϊόντα σημαντικών εργοστασίων του εξωτερικού, τα οποία χαρακτηρίζονται για την αισθητική και το σύγχρονο design τους διαθέτει<...> στην ελληνική αγορά η εταιρεία Carteco.

Η υψηλή ποιότητα των προϊόντων της εταιρείας, η εμπειρία της στην παροχή ολοκληρωμένων εφαρμογών και εξειδικευμένων λύσεων σε εξοπλισμούς, o μεγάλος αριθμός επιλογών που δίνονται στον συνεργάτη αρχιτέκτονα-διακοσμητή ανάλογα με το προϊόν, τον προϋπολογισμό και τις ανάγκες του κάθε πελάτη καθώς και η σχέση ποιότητας και τιμής ήταν καθοριστικοί παράγοντες για την επιλογή της ως προμηθευτή από ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, οι οποίες εκπονούν μεγάλα επενδυτικά προγράμματα ανακαίνισης, θέτοντας πολύ αυστηρές προδιαγραφές για την αγορά προϊόντων και υπηρεσιών. Στο πλαίσιο αυτό το Athens Hilton, στο οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη ένα μεγάλο επενδυτικό πρόγραμμα ανακαίνισης, ανέθεσε στην Carteco ένα σημαντικό κομμάτι του εξοπλισμού που θα αλλάξει ριζικά την μορφή του. Συγκεκριμένα, η Carteco ανέλαβε την προμήθεια με ανοξείδωτα πλέγματα για ψευδοροφές και χωρίσματα της εταιρίας GKD σε συνολική επιφάνεια 2,000 τ.μ. για τους χώρους του lobby και του Galaxy. Θα εφοδιάσει, ακόμα, τα υπνοδωμάτια με τα μπουρνούζια πολυτελείας Cypress και τα ριχτάρια για τα κρεβάτια της εταιρίας Skopos Design U.K., ενώ όλη τη μονάδα με τα duvets και τα καθίσματα εξωτερικών χώρων (1.050 τ.μ.) όλων των δωματίων. Επίσης, ήδη, προμήθευσε μέρος του εξοπλισμού F&B από την εταιρία Verbeelen, Μοbile bars της εταιρίας Forbs, 160 ξαπλώστρες από την εταιρία Kettal για τον χώρο της πισίνας, τραπεζοκαθίσματα πισίνας της εταιρίας Dedon, skirtings για τους μπουφέδες και άλλα προϊόντα, η προμήθεια των οποίων αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη. Η αρχιτεκτονική μελέτη έχει γίνει από τα γραφεία Αλέξανδρος Τομπάζης & Συνεργάτες και Χ. Μπουγαδέλης & Συνεργάτες.

Σημαντική είναι, ακόμα, η συμβολή της Carteco στο ιδιαίτερο αισθητικό αποτέλεσμα του νέου ξενοδοχείου πολυτελείας της Αθήνας Athenian Callirhoe Exclusive Hotel, τη μελέτη για το οποίο έκανε το αρχιτεκτονικό γραφείο Arch Group – Γιασεμάκης – Φλετορίδης Ν. & Συνεργάτες. Η Carteco ανέλαβε την προμήθεια του συνόλου σχεδόν του εξοπλισμού της μονάδας που περιλάμβανε τραπέζια και καθίσματα εστιατορίων από τις εταιρίες Andreu World, Pedralli, Celda, σκαμπό, ταπετσαρίες τοίχου για δωμάτια, κοινόχρηστους χώρους, συνεδριακές αίθουσες και lobby από τις εταιρίες Omexco, BN, Marburg, μοκέτες δωματίων και κοινόχρηστων χώρων, υφάσματα επίπλωσης και κουρτίνες, κινητά έπιπλα για το σύνολο των δωματίων όπως καρέκλες από την Andreu World, τραπεζάκια Cabas, καθιστικά στις σουίτες , συνεδριακό εξοπλισμό της Shelby Williams, κρεβάτια Gevorest, duvets, skirtings κ.λπ.

Ένα μεγάλο μέρος της νέας ανανεωμένης εικόνας του Golden Age Hotel οφείλεται, επίσης, στην Carteco, η οποία προμήθευσε τα υφάσματα και τα κινητά έπιπλα των δωματίων καθώς και τα έπιπλα όλων των κοινόχρηστων χώρων όπως καθιστικά Grassoler, πολυθρόνες Cabas – Andreu World, καρέκλες και τραπέζια καφετέριας Andreu World, Cabas – εστιατορίου, lobby, τα φωτιστικά για τους κοινόχρηστους χώρους κ.λπ. Η αρχιτεκτονική μελέτη του ξενοδοχείου έγινε από το γραφείο Στέλιος Δήμου & Συνεργάτες.

Στο portfolio της Carteco, εκτός από τις προαναφερόμενες, περιλαμβάνονται και άλλες σημαντικές συνεργασίες. Ενδεικτικά αναφέρεται ο πλήρης εξοπλισμός των πρόσφατα ανακαινισμένων ξενοδοχείων Zafolia (με επίπλωση lobby, κινητό εξοπλισμό δωματίων, συνεδριακό εξοπλισμό, τραπεζοκαθίσματα καφετέριας και εστιατορίων), Alexandros (εξοπλισμός δωματίων με κινητά έπιπλα, ταπετσαρίες, μοκέτες, κρεβάτια, επίπλωση κοινόχρηστων χώρων κ.λπ.), Park στην Λ. Αλεξάνδρας (επίπλωση lobby, κινητά έπιπλα δωματίων κ.λπ.) καθώς και άλλων μεγάλων ξενοδοχειακών επιχειρήσεων.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024