Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΜεγάλο ενδιαφέρον για την 3η έκθεση International Hospitality Forum

Μεγάλο ενδιαφέρον για την 3η έκθεση International Hospitality Forum

`Ήδη έχει καλυφθεί το 75% του εκθεσιακού χώρου και αναμένεται πολύ σύντομα να κλείσει και ο υπόλοιπος χώρος, πολύ πριν από ότι αναμέναμε`, δήλωσε ο κ. Vahe Mekhssian υπεύθυνος πωλήσεων […]

`Ήδη έχει καλυφθεί το 75% του εκθεσιακού χώρου και αναμένεται πολύ σύντομα να κλείσει και ο υπόλοιπος χώρος, πολύ πριν από ότι αναμέναμε`, δήλωσε ο κ. Vahe Mekhssian υπεύθυνος πωλήσεων της εταιρίας Hospitality Services που διοργανώνει για τρίτη φορά την έκθεση International Hospitality Forum. Η έκθεση θα γίνει στο Αμμάν της Ιορδανίας από τις 16 – 18 Σεπτεμβρίου 2003, και μεταξύ των εκθετών θα είναι τοπικές αλλά και διεθνής εταιρίας που προμηθεύουν με αγαθά και υπηρεσίες την τουριστική βιομηχανία.

Για πρώτη φορά, θα υπάρχει ξεχωριστό περίπτερο της Βελγικής πρεσβείας με τις Βελγικές επιχειρήσεις που εξάγουν τρόφιμα στην ξενοδοχειακή βιομηχανία.

Κατά τη διάρκεια του 2ου Culinary Art Show 10 από τους πιο φημισμένους σεφς θα παρουσιάσουν τις δημιουργίες τους και θα διαγωνισθούν για τα βραβεία. Επίσης, θα γίνουν παρουσιάσεις στρωσίματος τραπεζιών για δείπνα, και θα δοθούν σεμινάρια σχετικά με θέματα περιβάλλοντος και διαχείρισης.

Στο πολύ πετυχημένο Test Kitchen event, οι επισκέπτες της έκθεσης θα παρακολουθήσουν ζωντανά την τεχνική του μαγειρέματος και θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα φαγητά που θα δημιουργούνται επί τόπου. Κατά τη διάρκεια του Kitchen event θα γίνουν διαγωνισμοί και παρουσιάσεις σε γλυπτική σε φρούτα, σε παγωτό, κέικ σοκολάτας, και διακόσμηση τούρτας.

Για πρώτη φορά φέτος στην έκθεση θα παρουσιαστεί το 1st Design and Decor Showcase όπου φημισμένοι Ιορδανοί αρχιτέκτονες και διακοσμητές εσωτερικού χώρου θα παρουσιάσουν δημιουργήματα τους στην ξενοδοχειακή βιομηχανία. Εκεί θα είναι και ο φημισμένος αρχιτέκτονας κ. Ammar Khammash.

Η IHF αναμένεται φέτος να προσελκύσει περίπου 5.000 επισκέπτες από τον επαγγελματικό χώρο του τουρισμού. Η έκθεση υποστηρίζεται από τον υπουργείο Τουρισμού της Ιορδανίας, τον Οργανισμό Τουρισμού της χώρας, την Ένωση Ξενοδόχων Ιορδανίας, και την Ένωση Εστιατορίων.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024