Τελευταία νέα
ΑρχικήΕξοπλισμός & ΠρομήθειεςΤουριστικών Επιχειρήσεων & ΞενοδοχείωνΜοναδική πρωτοβουλία για την αναδάσωση του τροπικού δάσους του Αμαζονίου αναλαμβάνει η TASKI

Μοναδική πρωτοβουλία για την αναδάσωση του τροπικού δάσους του Αμαζονίου αναλαμβάνει η TASKI

Τα 50 χρόνια της στο χώρο του Επαγγελματικού Καθαρισμού γιορτάζει φέτος η εταιρία TASKI. Για να παραμείνει αυτή η επέτειος ανεξίτηλη,η JohnsonDiversey ξεκίνησε μια μοναδική πρωτοβουλία να φυτεύεται ένας φοίνικας […]

Τα 50 χρόνια της στο χώρο του Επαγγελματικού Καθαρισμού γιορτάζει φέτος η εταιρία TASKI. Για να παραμείνει αυτή η επέτειος ανεξίτηλη,<...>η JohnsonDiversey ξεκίνησε μια μοναδική πρωτοβουλία να φυτεύεται ένας φοίνικας Carnauba στη Βραζιλία για κάθε μηχανή TASKI, που θα κατασκευάζεται από το εργοστάσιο της TASKI στην Ελβετία. Για να γίνει αυτή η πρωτοβουλία πραγματικότητα, η JohnsonDiversey ήρθε σε συμφωνία με τον οργανισμό Associacao Caatinga, ο οποίος θα φυτέψει και θα φροντίσει τους φοίνικες. Η πρωτοβουλία αυτή υποστηρίζεται δραστήρια και από την Ελληνική εταιρία με ιδιαίτερη καμπάνια προβολής στη χώρα μας.

Μέσω της υλοποίησης αυτού του προγράμματος η JohnsonDiversey αναζητά να επιτύχει τα παρακάτω σημαντικά αποτελέσματα:

  • Αναδάσωση και προστασία περισσότερων από 1.000 εκταρίων προστατευόμενης περιοχής.
  • Κατασκευή και συντήρηση ενός φυτωρίου για την ανάπτυξη του φοίνικα Carnauba στο φυσικό του περιβάλλον. Αυτό το φυτώριο θα λειτουργεί επίσης ως κέντρο επίδειξης για επισκέψεις σχολείων, με κύριο στόχο την προώθηση της διατήρησης και διάσωσής τους.

  • Διασφάλιση της μόνιμης προστασίας του φοινικοδάσους Carnauba που θα φυτευτούν στην προστατευόμενη περιοχή, συνεισφέροντας έτσι στη μακροχρόνια ακεραιότητα και διατήρηση της βιο-ποικιλότητας.
  • `Αμεση συνεισφορά στην περιβαλλοντική ενημέρωση και εκπαίδευση των κοινοτήτων της Caatinga και γενικότερα της ευρύτερης περιοχής.

Τέλος, να σημειωθεί ότι η JohnsonDiversey Inc. είναι ένας οργανισμός με ηγετική θέση στην παγκόσμια αγορά του καθαρισμού και της υγιεινής, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις καθαρισμού και υγιεινής.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024