Τελευταία νέα
Σύστημα Wizard, για ιδανικό μουσικό περιβάλον

Μουσικός εξοπλισμός από την Digital Sound & Vision

H Digital Sound & Vision, συνεχίζοντας να εξοπλίζει τα καλύτερα ξενοδοχεία και καταστήματα, ανέλαβε τη μουσική επιμέλεια των ξενοδοχείων Iberostar Odysseus Κως, “Παντωκράτωρ” Κέρκυρας, “Παλίρροια” Χαλκίδας, Palazzo Del Mare Κως, […]

H Digital Sound & Vision, συνεχίζοντας να εξοπλίζει τα καλύτερα ξενοδοχεία και καταστήματα, ανέλαβε τη μουσική<...> επιμέλεια των ξενοδοχείων Iberostar Odysseus Κως, “Παντωκράτωρ” Κέρκυρας, “Παλίρροια” Χαλκίδας, Palazzo Del Mare Κως, Kontokali Bay Κέρκυρας, καθώς και στα νέα καταστήματα Marks & Spencer Ελλάδας, Βουλγαρίας και Σερβίας.

Με το σύστημα Wizard της DSV η κάθε επιχείρηση δημιουργεί το ιδανικό μουσικό περιβάλον για τους επισκέπτες της, αυξάνοντας το χρόνο παραμονής τους και τις καταναλώσεις τους. Το WIZARD εγκαθίσταται σε οποιονδήποτε ηλεκτρονικό υπολογιστή, που μπορεί να κάνει και άλλες εργασίες ταυτόχρονα, και συνδέεται με τους υπάρχοντες ενισχυτές της επιχείρησης με καλώδιο ήχου ή με το τοπικό δίκτυο. Τη μουσική την επιλέγει ο επιχειρηματίας με τη βοήθεια της εταιρείας, μέσα από τις κατηγορίες της DSV, χωρίς όριο τραγουδιών.

Το Wizard δεν επαναλαμβάνει συχνά το ίδιο τραγούδι, δεν χρειάζεται κάποιον να το ελέγχει και να επεμβαίνει στην ροή του προγράμματος, μεταδίδει τα μουσικά θέματα χωρίς κενά και δε φθείρεται ποτέ. Παράλληλα, ανά πάσα στιγμή, μπορεί να γίνει επιλογή μουσικής κατηγορίας ή και συγκεκριμένου τραγουδιού. Όλα τα μουσικά θέματα είναι σε κατηγορίες και οι οποίες προγραμματίζονται, ώστε να μεταδίδονται συγκεκριμένες ώρες και μέρες. Η ανανέωση της μουσικής είναι μηνιαία και γίνεται με απλό τρόπο.

Η Digital Sound & Vision είναι η πρώτη εταιρεία που έχει υπογράψει σύμβαση συνεργασίας με την ΑΕΠΙ και με την GRAMMO (Ένωση Δισκογραφικών), και οι επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν το Wizard είναι απόλυτα νόμιμες. Σημειώνεται ότι το Wizard εντάσσεται σε όλα τα προγράμματα επιχορηγήσεων.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024