Τελευταία νέα

Νέα συνεργασία της Carteco με την Architonic

Μια νέα συνεργασία ολοκλήρωσε η Carteco για να ολοκληρώσει την διαδικτυακή κάλυψη που παρέχει για την καλύτερη λειτουργία των πελατών της. Ο λόγος για το Virtual Show Room της εταιρίας […]

Μια νέα συνεργασία ολοκλήρωσε η Carteco για να ολοκληρώσει την διαδικτυακή κάλυψη που παρέχει για την καλύτερη λειτουργία των πελατών της. Ο λόγος για το Virtual Show Room της εταιρίας με την καθοδήγηση<...>και κάλυψη της Architonic.

Το Architonic αποτελεί το καλύτερο εργαλείο ενημέρωσης για αρχιτέκτονες, διακοσμητές και design addicts, αφού συμπεριλαμβάνει σε ψηφιακή μορφή, όλα τα υλικά αρχιτεκτονικών εφαρμογών και τα παρουσιάζει με προδιαγραφές και πληροφορίες στις ανάλογες κατηγορίες για ένα user friendly περιβάλλον. Στα προϊόντα της η Architonic, συμπεριλαμβάνει εκείνα τα οποία έχουν υψηλή ποιότητα, καινοτόμες γραμμές, μοντέρνα αισθητική και διαχρονικά εδραιωμένα μοντέλα με παγκόσμια αναγνωσιμότητα.

Η μορφή συνεργασίας έχει εφαρμογή τόσο στο site της Carteco, όσο και στο site της Architonic. Συγκεκριμένα, κάνοντας κλικ στο site της Carteco και μετά στο section products, επιλέγοντας το εικονίδιο Virtual Show Room εμφανίζονται με αλφαβητική σειρά όλα τα προϊόντα της εταιρίας σε φωτογραφίες και συμπληρωματικές πληροφορίες για το σχεδιαστή και το εργοστάσιο. Από την άλλη πλευρά, στο site της Architonic όλα τα εργοστάσια που συμπεριλαμβάνονται στη γκάμα προϊόντων της Carteco, πέρα από τις πληροφορίες και τις προδιαγραφές, αναφέρουν και τα πλήρη στοιχεία τις Carteco για να μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνούν και να ενημερώνονται συμπληρωματικά.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024