Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαΟι Αμπελώνες Ζαχαριά αλλάζουν την εταιρική τους ταυτότητα
Εστίαση-γαστρονομία

Οι Αμπελώνες Ζαχαριά αλλάζουν την εταιρική τους ταυτότητα

Οι Αμπελώνες Ζαχαριά εγκαινιάζουν μια νέα εποχή, αλλάζοντας την εταιρική τους ταυτότητα, αλλά και εμπιστευόμενοι τα προϊόντα τους στην εταιρεία διανομής και προώθησης οίνων Vinalia.

Οι Αμπελώνες Ζαχαριά επιλέγουν για λογότυπό τους ένα μοντέρνο σχέδιο, με καθαρές γραμμές, που αποδίδει τη διαχρονική σχέση της οικογένειας Ζαχαριά με το κρασί, αλλά και το δυναμισμό της εταιρείας. Επιπρόσθετα, εμπλουτίζουν την γκάμα τους με νέα προϊόντα, όπως το βιολογικό Αγιωργίτικο και Μοσχοφίλερο, το μοναδικό blanc de noir Αγιωργίτικο “Albino”, αλλά και τις σειρές προϊόντων “Συναστρία” και “Omikron”.

Η εταιρεία Vinalia είναι ένα σύγχρονο πανελλαδικό δικτύο πωλήσεων και διανομής που θέτει νέα standards στην αγορά, καλύπτοντας ταυτόχρονα ολοκληρωμένα τις ανάγκες των συνεργατών του σε θέματα προώθησης, customer και consumer marketing, καθώς και εξαγωγών, αποτελώντας ήδη παράδειγμα για την συνολική αναβάθμιση του χώρου.

Οι Αμπελώνες Ζαχαριά δίνουν το “παρών” στην έκθεση Διονύσια 2013, στο Ζάππειο Μέγαρο (6-8 Φεβρουαρίου), στο περίπτερο 37 (μπλε αίθουσα 3), μαζί με τους συνεργάτες της Vinalia, για να ξεναγήσουν τους επισκέπτες σε γεύσεις και αρώματα Αγιωργίτικου και Νεμέας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024