Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΟι νέες τάσεις στην αρχιτεκτονική των ξενοδοχείων παρουσιάζονται στην Ελλάδα

Οι νέες τάσεις στην αρχιτεκτονική των ξενοδοχείων παρουσιάζονται στην Ελλάδα

Όλο και περισσότερους υποστηρικτές φαίνεται να αποκτά στο πλευρό του διεθνώς το “design” ξενοδοχείο, ενδιαφέρον για το οποίο επιδεικνύουν τόσο το καλά ενημερωμένο πλέον κοινό, όσο και κορυφαίοι αρχιτέκτονες και “designers”…

Όλο και περισσότερους υποστηρικτές φαίνεται να αποκτά στο πλευρό του διεθνώς το “design” ξενοδοχείο, ενδιαφέρον για το οποίο επιδεικνύουν<...> τόσο το καλά ενημερωμένο πλέον κοινό, όσο και κορυφαίοι αρχιτέκτονες και “designers”.

Στο ελληνικό τοπίο όπου ο τουρισμός κατέχει πρώτιστη θέση για την οικονομία, το design ξενοδοχείο έχει μόλις αρχίσει να κάνει τα πρώτα του βήματα και μέσω της έκθεσης Invisible Hotel, που διοργανώνεται από την Carteco, επιχειρείται η περαιτέρω ανάδειξη του, με τη συμβολή εξεχόντων συμμετεχόντων – αρχιτεκτόνων.

Το τελικό αποτέλεσμα της έκθεσης θα είναι 10 virtual projects, τα οποία θα εκτεθούν με τη μορφή προβολής διαδοχικών εικόνων renders και ταινιών (animations). Στη συνέχεια, δύο έγκυρες επιτροπές, μια ελληνική και μία διεθνής, θα αξιολογήσουν τις προτάσεις των αρχιτεκτόνων, απονέμοντας βραβεία.

Στην Αθήνα, η έκθεση Invisible Hotel θα γίνει στο Κέντρο Σύγχρονης Τέχνης του Ιδρύματος ΔΕΣΤΕ τον Απρίλιο, ενώ το πρώτο βραβείο της έκθεσης Invisible Hotel (βραβείο που θα αναδείξουν οι κριτικές επιτροπές) εξασφαλίζει την απονομή ζωγραφικού έργου του Κωστή Γεωργίου, ενός πίνακα αξίας 10.000 ευρώ καθώς, και τη συμμετοχή του νικητή (με τη μορφή της βίντεο-προβολής του) στην έκθεση Hotel / Ephemeral. Η έκθεση αυτή θα γίνει στο Μιλάνο υπό την επιμέλεια του κ. Σωτήρη Παπαδόπουλου κατά τη διάρκεια του Milan Furniture Show (Salone del Mobile) δηλαδή από τις 13 έως τις 18 Απριλίου 2005, στον χώρο Εx-Faema, έκτασης 600 τετραγωνικών μέτρων.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024