Τελευταία νέα
ΑρχικήΕξοπλισμός & ΠρομήθειεςΤουριστικών Επιχειρήσεων & ΞενοδοχείωνΠληροφοριακά Συστήματα στα Starbucks από την Singular Hospitality Solutions

Πληροφοριακά Συστήματα στα Starbucks από την Singular Hospitality Solutions

Η Singular Hospitality Solutions, μέλος του ομίλου Delta Singular, υλοποίησε με επιτυχία το έργο της εγκατάστασης σύγχρονων Πληροφοριακών συστημάτων στα καταστήματα Starbucks της γνωστής αλυσίδας διανομής και επεξεργασίας καφέ. Η […]

Η Singular Hospitality Solutions, μέλος του ομίλου Delta Singular, υλοποίησε με επιτυχία το έργο της εγκατάστασης σύγχρονων Πληροφοριακών συστημάτων στα καταστήματα<...> Starbucks της γνωστής αλυσίδας διανομής και επεξεργασίας καφέ. Η λύση που επιλέχθηκε βασίζεται στο προϊόν Micros Res 3000 της εταιρίας Micros Fidelio και αφορά στην εγκατάσταση συστημάτων Point of Sales (PoS) σε όλα τα καταστήματα της αλυσίδας, ξεκινώντας από αυτά που ήδη λειτουργούν στις περιοχές Βούλα, Π. Φάληρο, Αθήνα (Κοραή), καθώς και στα κεντρικά γραφεία του ομίλου Mαρινόπουλου στον Aλιμο.

Με την επιλογή της σύγχρονης και προηγμένης αυτής λύσης, η Starbucks εξασφαλίζει την απαραίτητη ομοιομορφία, ευελιξία και επεκτασιμότητα των συστημάτων της, έτσι ώστε αυτά να είναι σε θέση να υποστηρίξουν τη γρήγορη ανάπτυξη και την επέκταση των καταστημάτων της σε όλη την Ελλάδα. Επιπλέον, διασφαλίζει τη συνεχή και απρόσκοπτη λειτουργία των σημείων πώλησης, καθώς και την ταχύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη. Το Micros RES 3000 αποτελεί στρατηγικό εργαλείο για τη διοίκηση της επιχείρησης, καθώς προσφέρει ολοκληρωμένη πληροφόρηση on-line για κάθε κατάστημα και κάθε σημείο πώλησης, παρέχοντας έτσι τη δυνατότητα συνολικού κεντρικού σχεδιασμού και ελέγχου.

Η Starbucks Coffee International είναι θυγατρική της Starbucks Coffee Company με περισσότερα από 5.000 καταστήματα στην Βόρεια Αμερική, την Ευρώπη, την Μέση Ανατολή και τις χώρες της Ανατολικής Ασίας. Με την εταιρεία Αφοί Μαρινόπουλοι Α.Ε., έναν από τους μεγαλύτερους εμπορικούς και βιομηχανικούς ομίλους στην Ελλάδα, υπέγραψαν στρατηγική συμμαχία για την ίδρυση από κοινού εταιρείας που θα δημιουργήσει πολλαπλά καταστήματα Starbucks σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024