Τελευταία νέα

Προϊόντα της Carteco και στα γραφεία της MEADWAY shipping

Δάπεδο, ταπετσαρία και περσίδες προμήθευσε για τον εξοπλισμό των γραφείων της ναυτιλιακής εταιρίας MEADWAY shipping η Carteco. Συγκεκριμένα, για τον χώρο των γραφείων χρησιμοποιήθηκαν 800 τ.μ. δάπεδο της εταιρίαςPROJECT FLOORS […]

Δάπεδο, ταπετσαρία και περσίδες προμήθευσε για τον εξοπλισμό των γραφείων της ναυτιλιακής εταιρίας MEADWAY shipping η Carteco. Συγκεκριμένα, για τον χώρο των γραφείων χρησιμοποιήθηκαν 800 τ.μ. δάπεδο της εταιρίας<...>PROJECT FLOORS της σειράς Premium και δάπεδο PVC βιομηχανικού τύπου της εταιρίας ALTRO με λαμπερά ρινίσματα μετάλλων για τον κεντρικό διάδρομο και το ασανσέρ.

Για την επένδυση των τοίχων επιλέχθηκε ταπετσαρία της εταιρίας OMEXCO, συλλογή SCALA, με τεχνοτροπία ακατέργαστης πέτρας σε ανοιχτόχρωμη απόχρωση και περσίδες ξύλινες με αυτόματο μηχανισμό.

Η ναυτιλιακή εταιρία MEADWAY, δραστηριοποιείται στο χώρο της εμπορικής ναυτιλίας από το 1975 με ανοδική πορεία και αυξανόμενο αριθμό πλοίων.

Την επίβλεψη του έργου είχε το αρχιτεκτονικό γραφείο Μολυνδρής Απόστολος & Συνεργάτες.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024