Τελευταία νέα
ΑρχικήΕξοπλισμός & ΠρομήθειεςΤουριστικών Επιχειρήσεων & ΞενοδοχείωνΨήφος εμπιστοσύνης στην HEINAMI από αρκετά ξενοδοχεία

Ψήφος εμπιστοσύνης στην HEINAMI από αρκετά ξενοδοχεία

Καταξιωμένες ξενοδοχειακές μονάδες, εστιατόρια και αλυσίδες fast food, αίθουσες ψυχαγωγίας, εμπιστεύθηκαν την ΗΕΙΝΑΜΙμε την ανάθεση σε αυτήν, της ανακαίνισης αλλά και της κατασκευής και εξοπλισμού των νέων χώρων τους. Το […]

Καταξιωμένες ξενοδοχειακές μονάδες, εστιατόρια και αλυσίδες fast food, αίθουσες ψυχαγωγίας, εμπιστεύθηκαν την ΗΕΙΝΑΜΙ<...>με την ανάθεση σε αυτήν, της ανακαίνισης αλλά και της κατασκευής και εξοπλισμού των νέων χώρων τους.

Το τουριστικό συγκρότημα ΚΑΨΗ Α.Ε. στην Αγία Πελαγία Κρήτης, το ξενοδοχείο NJV Athens Plaza της πλατείας Συντάγματος στην Αθήνα, το ξενοδοχείο ΚΥΘΕΑ στα Κύθηρα, τα ξενοδοχεία ΑΦΡΟΔΙΤΗ, ΑΝΤΙΝΝΕΑ και VENUS στο Καμάρι Σαντορίνης. Το νέο κατάστημα της αλυσίδας EVEREST στην οδό Πειραιώς Αθήνας, το εστιατόριο 7 Θάλασσες στο κέντρο της Αθήνας, το εστιατόριο ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ στον Πειραιά, το fast food Τσακίρη στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας, Αθήνα και το συγκρότημα κινηματογράφων και αιθουσών ψυχαγωγίας VILLAGE ROADSHOW στο Φάληρο, είναι μερικά από τα ονόματα, τα οποία εμπιστεύθηκαν την ΗΕΙΝΑΜΙ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΗΕΙΝΑΜΙ διαθέτει στο δυναμικό της, πλήρες εξοπλισμένο τμήμα μελετών και έργων και αναλαμβάνει την εκπόνηση μελετών σχεδιασμού του χώρου (κουζίνας, καφέ, μπαρ, εστιατορίου) σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη. Το τμήμα χρησιμοποιεί εξειδικευμένα σχεδιαστικά προγράμματα μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024