Τελευταία νέα
ΑρχικήΕξοπλισμός & ΠρομήθειεςΤουριστικών Επιχειρήσεων & ΞενοδοχείωνΣημαντικές συνεργασίες με εταιρίες προμηθειών έχει πετύχει η L.T.C.
Leading Tourism Cluster

Σημαντικές συνεργασίες με εταιρίες προμηθειών έχει πετύχει η L.T.C.

Στην πραγματοποίηση σημαντικών συνεργασιών με εταιρίες από τον κλάδο των προμηθειών, μεταξύ των οποίων η pepsico και η creta farm, έχει προχωρήσει η εταιρία Leading Tourism Cluster (L.T.C.) για το […]

Στην πραγματοποίηση σημαντικών συνεργασιών με εταιρίες από τον κλάδο των προμηθειών, μεταξύ των οποίων η pepsico και η creta farm, έχει προχωρήσει η εταιρία Leading Tourism Cluster (L.T.C.) για το 2007. Πρόκειται για την πρώτη<...>ελληνική εταιρία επιχειρηματικής διαδικτύωσης με την επωνυμία, Leading Tourism Cluster (L.T.C.), η οποία συστάθηκε τον Οκτώβριο του 2006, με στόχο την ανάπτυξη της συνεργασίας των ξενοδόχων στους τομείς των προμηθειών, της τεχνολογίας, της διασφάλισης ποιότητας, της εκπαίδευσης και της διαχείρισης προσωπικού.

Στους έξι μήνες λειτουργίας της, η L.T.C., έχει αναπτύξει έντονη δραστηριότητα στον τομέα των προμηθειών και ειδικότερα σε συγκεκριμένες κατηγορίες τροφίμων και ποτών (Κατεψυγμένα Κρέατα, Λαχανικά, Ψαρικά, Ποτά και Αναψυκτικά, Γαλακτοκομικά, Αλλαντικά, Είδη ζαχαροπλαστικής και Έλαια και βούτυρα), προϋπολογιζόμενου συνολικού τζίρου 10.000.000 ευρώ. Η L.T.C., σε πρώτη φάση έχει αναλάβει τη διαπραγμάτευση των παραπάνω κατηγοριών και τον έλεγχο ποιότητας αυτών, η δε διαδικασία της παραγγελιοληψίας γίνεται ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας της L.T.C.. Στα σχέδια της LTC για την επόμενη σαιζόν (2008) είναι η επέκταση της δραστηριότητάς της στους υπόλοιπους τομείς προμηθειών.

Πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Leading Tourism Cluster (L.T.C.), είναι ο κ. Σπύρος Αγγελόπουλος, αντιπρόεδρος η κυρία Ντία Καψή και μέλη του Δ.Σ. οι κ.κ. Αλέξανδρος Βασιλικός, Βασίλης Δρακόπουλος, Τάκης Ερίνης. Την θέση του Γενικού Διευθυντή της L.TC έχει ο κ. Μανώλης Κυριακίδης.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024