Τελευταία νέα
ΑρχικήΕξοπλισμός & ΠρομήθειεςΤουριστικών Επιχειρήσεων & ΞενοδοχείωνΣημαντική πρωτοβουλία κοινωνικής ευθύνης από την JohnsonDiversey

Σημαντική πρωτοβουλία κοινωνικής ευθύνης από την JohnsonDiversey

Η JohnsonDiversey σε συνεργασία με την παγκόσμια οργάνωση Give Kids the World, που πρόσφατα μετονομάστηκε σε Beyond the moon,αναλαμβάνει να παρέχει δωρεάν σε ένα παιδί που πάσχει από ασθένεια που […]

Η JohnsonDiversey σε συνεργασία με την παγκόσμια οργάνωση Give Kids the World, που πρόσφατα μετονομάστηκε σε Beyond the moon,<...>αναλαμβάνει να παρέχει δωρεάν σε ένα παιδί που πάσχει από ασθένεια που απειλεί τη ζωή του, και στην οικογένεια του, ένα 5θημερο ταξίδι στο κέντρο αναψυχής Het Heijderbos στην Ολλανδία ή ένα 3ήμερο ταξίδι στην Disneyland στο Παρίσι. Η εταιρία μας, σαν υποστηρικτής του προγράμματος στην Ευρώπη στέλνει σε ετήσια βάση 5 wish children και φέτος αποφασίσαμε ένα wish child να σταλεί από την Ελλάδα.

Σε συνεργασία με τα κεντρικά της οργάνωσης, όσο και με την κ. Κοσμίδου, Διευθύντρια της Ογκολογικής κλινικής του νοσοκομείου Παίδων Αγλαΐα Κυριακού και μετά από όλες τις σχετικές εγκρίσεις, η τυχερή οικογένεια που επελέγη είναι μια οικογένεια από την Νάξο. Ο μικρός Βασίλης, μαζί με τα 2 αδέρφια του και την οικογένεια του επέλεξαν να φιλοξενηθούν δωρεάν στο κέντρο Het Heijderbos από τις 19 μέχρι τις 26 Αυγούστου.

Ο ενθουσιασμός της οικογένειας μόλις της ανακοινώθηκε το γεγονός ήταν μεγάλος. Το ίδιο και η χαρά του μικρού Βασίλη, ηλικίας μόλις 10 χρόνων. Λίγες μέρες πριν τις θερινές διακοπές όλοι έχουμε την αίσθηση πως κάναμε μια Καλή Πράξη. Έτσι απλά, η εταιρία JohnsonDiversey έδωσε χαρά σε έναν συνάνθρωπο μας, που υποφέρει, καθώς η κοινωνική αλληλεγγύη είναι στις μέρες μας, όσο ποτέ άλλοτε απαραίτητη.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024