Τελευταία νέα
ΑρχικήΕξοπλισμός & ΠρομήθειεςΤουριστικών Επιχειρήσεων & ΞενοδοχείωνΣτο Pelican bay της Μυκόνου η πλατφόρμα HOT stream της MCOM

Στο Pelican bay της Μυκόνου η πλατφόρμα HOT stream της MCOM

Ένα ακόμη ξενοδοχείο, το Pelican Bay της Μυκόνου επέλεξε την πλατφόρμα MCOM HOTstream, την πιο ολοκληρωμένη και πολυτελή λύση οπτικοακουστικήςψυχαγωγίας και ενημέρωσης. To Pelican Bay Art Hotel είναι το πρώτο […]

Ένα ακόμη ξενοδοχείο, το Pelican Bay της Μυκόνου επέλεξε την πλατφόρμα MCOM HOTstream, την πιο ολοκληρωμένη και πολυτελή λύση οπτικοακουστικής<...>ψυχαγωγίας και ενημέρωσης. To Pelican Bay Art Hotel είναι το πρώτο ξενοδοχείο στη Μύκονο που εγκατέστησε την πλατφόρμα MCOM HOTstream για να παρέχει στους επισκέπτες του υψηλές υπηρεσίες διαδραστικής τηλεόρασης (Hotel Interactive TV) και Video On Demand.

Η εγκατάσταση της πλατφόρμας οπτικο-ακουστικής ενημέρωσης και ψυχαγωγίας (infotainment) έγινε πάνω από την υπάρχουσα ομοαξονική καλωδίωση για όλες τις υπηρεσίες του HOTstream.

Με την ανανεωμένη ολοκληρωμένη λύση της MCOM, το Pelican Bay Art Hotel ενισχύει την εικόνα του πετυχαίνοντας το συγκριτικό πλεονέκτημα, αφού τώρα είναι σε θέση να προσφέρει στους επισκέπτες του ψυχαγωγία και ενημέρωση με τις καλύτερες πρόσφατες κινηματογραφικές παραγωγές, παιχνίδια, σύνδεση στο internet και πληροφορίες για την Μύκονο και τις υπηρεσίες του ξενοδοχείου – όλα από την τηλεόραση του δωματίου και το τερματικό του HOTstream.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024