Τελευταία νέα
ΑρχικήΕξοπλισμός & ΠρομήθειεςΣτρατηγική συνεργασία Duni – Vario Clean
Εξοπλισμός

Στρατηγική συνεργασία Duni – Vario Clean

Η Duni προχώρησε σε αυτήν τη συνεργασία, προκειμένου να αξιοποιήσει το άρτιο και εξαιρετικά οργανωμένο δίκτυο συνεργατών της Vario Clean, με σκοπό την διείσδυση στην ελληνική αγορά.

Οι εταιρείες Duni και Vario Clean ανακοίνωσαν τη μεταξύ τους συμφωνία συνεργασίας, στο πλαίσιο της οποίας από τον Φεβρουάριο του 2015 η Vario Clean εμπλουτίζει την γκάμα των προϊόντων της και τις προσφερόμενες λύσεις στην ελληνική αγορά με τα καινοτομικά προϊόντα Table-top Duni.

Η Duni προχώρησε σε αυτή τη συνεργασία, προκειμένου να αξιοποιήσει το άρτιο και εξαιρετικά οργανωμένο δίκτυο συνεργατών της Vario Clean, με σκοπό την διείσδυση στην ελληνική αγορά. Η Vario Clean συνεπής με τη στρατηγική της να παρέχει μίας ευρείας γκάμας προϊόντων κορυφαίας ποιότητας των πιο αναγνωρισμένων brand διεθνώς, προχώρησε σε αυτή τη συνεργασία, με στόχο να προσφέρει περισσότερες επιλογές μέσω των συνεργατών της, για την πληρέστερη κάλυψη των αναγκών των τελικών χρηστών στον κλάδο της HO.RE.CA.

Η Duni, με παρουσία στην αγορά από το 1949 κατέχει κυρίαρχη θέση παγκοσμίως στο χώρο του table top. Ξενοδοχεία, εστιατόρια, επιχειρήσεις catering εμπιστεύονται εδώ και χρόνια τα προϊόντα Duni λόγω της υψηλής αισθητικής τους και της δυνατότητας που παρέχουν να δημιουργούν προσμονή, ενθουσιασμό και έμπνευση στους θαμώνες. Διαθέτει ευρεία γκάμα καινοτόμων προϊόντων, όπως χαρτοπετσέτες, πετσέτες, coasters, placemats, table runners, βάζα και κεριά, σε μια μεγάλη ποικιλία υλικών, σχεδίων και χρωμάτων. Η παραγωγή των προϊόντων γίνεται σε ιδιόκτητα εργοστάσια σε Σουηδία, Γερμανία και Πολωνία, τηρώντας αυστηρούς διεθνείς κανονισμούς υγιεινής και ταυτόχρονα φιλικές προς το περιβάλλον μεθόδους παραγωγής.

Η Vario Clean, μέλος της Inpacs, δραστηριοποιείται στο χώρο των επώνυμων προϊόντων επαγγελματικού καθαρισμού και υγιεινής, αντιπροσωπεύοντας τους μεγαλύτερους ευρωπαϊκούς οίκους και προσφέροντας λύσεις για κάθε επαγγελματία, μέσα από ένα εξειδικευμένο δίκτυο συνεργατών σε όλη την Ελλάδα. Η σημερινή γκάμα προϊόντων της Vario Clean περιλαμβάνει: τα προϊόντα χάρτου Tork, τα εργαλεία καθαρισμού Vileda Professional, τους σάκους απορριμμάτων Deiss, τα γάντια μίας χρήσης Semperit, τα συστήματα για μεμβράνες Wrapfilm, τα hotel amenities GFL, τα αναλώσιμα προϊόντα μαζικής εστίασης Solo, και τώρα πια τα προϊόντα Duni στο κομμάτι του table-top.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024