Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΣύγχρονο design, δυναμική αισθητική και ολοκληρωμένη πληροφόρηση στο νέο site της Carteco

Σύγχρονο design, δυναμική αισθητική και ολοκληρωμένη πληροφόρηση στο νέο site της Carteco

Ο μοντέρνος σχεδιασμός, η εύκολη πλοήγηση και η πληρότητα των πληροφοριών αποτελούν τα κύρια χαρακτηριστικά του νέου διαδικτυακού τόπου της εταιρίας Carteco, www.carteco.gr, όπου οι επισκέπτες από την ελληνική και […]

Ο μοντέρνος σχεδιασμός, η εύκολη πλοήγηση και η πληρότητα των πληροφοριών αποτελούν τα κύρια χαρακτηριστικά του νέου διαδικτυακού τόπου της εταιρίας Carteco<...>, www.carteco.gr, όπου οι επισκέπτες από την ελληνική και διεθνή αγορά μπορούν να ενημερωθούν για όλο το φάσμα των υπηρεσιών και προϊόντων που προσφέρει, ενώ παράλληλα στοχεύει να αποτελέσει «σημείο συνάντησης» και επικοινωνίας Ελλήνων και ξένων Αρχιτεκτόνων.

Η δυναμική εμφάνιση του site αντικατροπτίζει τη φιλοσοφία της εταιρίας, η οποία για πάνω από 20 χρόνια κατέχει ηγετική θέση μεταξύ των εταιριών παροχής ολοκληρωμένων λύσεων στο χώρο του ξενοδοχειακού εξοπλισμού και υλικών αρχιτεκτονικών εφαρμογών στην Ελλάδα. Η Carteco συνεργάζεται αποκλειστικά με αρχιτέκτονες, διακοσμητές, τεχνικές εταιρίες και επιχειρηματικούς ομίλους και αντιπροσωπεύει μερικούς από τους σημαντικότερους οίκους του κόσμου, δίνοντας έμφαση σε πρωτοποριακά και υψηλών προδιαγραφών υλικά. Η Carteco, που εφαρμόζει διεθνή πρότυπα λειτουργίας, έχει πρόσφατα επεκταθεί στο τομέα σχεδιασμού και ανάπτυξης γηπέδων γκολφ και Κέντρων Θαλασσοθεραπείας.

Στις κύριες ενότητες του site περιλαμβάνονται:

  • Εταιρικό profile, με γενικά πληροφοριακά στοιχεία για την εταιρία, τις υπηρεσίες που χωρίζονται σε υποκατηγορίες ανά θεματικές ενότητες, και το ανθρώπινο δυναμικό.
  • Προϊόντα, τα οποία χωρίζονται σε ξενοδοχειακό εξοπλισμό και υλικά αρχιτεκτονικών εφαρμογών.
  • Προμηθευτές, όπου υπάρχει δυνατότητα αναζήτησης ανά κατηγορία προϊόντος ή με αλφαβητικό ευρετήριο.
  • Projects που περιλαμβάνει το portfolio της εταιρίας, τα νέα της, κατάλογο πελατών και εξυπηρέτηση πελατών.
  • Αρχείο με συνδέσεις σε περιοδικά αρχιτεκτονικής, άρθρα, «meeting point» για αρχιτέκτονες κ.α.
  • Φόρμα Εγγραφής εταιριών ή ιδιωτών.
  • Επικοινωνία.

Στο ολοκληρωμένο περιβάλλον παρουσίασης των δραστηριοτήτων της Carteco που προσφέρει το νέο site πρόκειται να ενεργοποιηθεί σύντομα και η δυνατότητα Ε-Shop, εμπλουτίζοντας τις δυνατότητες επικοινωνίας επιχειρηματιών και επαγγελματιών με την εταιρία.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024