Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΕκδηλώσειςΣυνάντηση ξενοδοχειακού εξοπλισμού στην Γαλλική Πρεσβεία

Συνάντηση ξενοδοχειακού εξοπλισμού στην Γαλλική Πρεσβεία

Γαλλικός άνεμος θα φυσήξει στις 26 και 27 Απριλίου στο ξενοδοχείο NJV Athens Plaza, όπου θα παρουσιάσουν τις εταιρίες τους 21 γαλλικές επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται για την ελληνική αγοράπάνω στην […]

Γαλλικός άνεμος θα φυσήξει στις 26 και 27 Απριλίου στο ξενοδοχείο NJV Athens Plaza, όπου θα παρουσιάσουν τις εταιρίες τους 21 γαλλικές επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται για την ελληνική αγορά<...>πάνω στην art de vivre.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η δημιουργία ένας επαγγελματικού δίαυλου μεταξύ των 22 γαλλικών εταιριών που συμμετέχουν και Ελλήνων καταξιωμένων επιχειρηματιών στους τομείς της διακόσμησης, του επίπλου, του φωτισμού, του μπάνιου, των arts de la table, amenities, των προϊόντων σωματικής φροντίδας και ευεξίας, των ειδών εστίασης για τον οικιακό και τον ξενοδοχειακό εξοπλισμό.

Το εμπορικό τμήμα της Γαλλικής Πρεσβείας προσκαλεί επιχειρηματίες και εισαγωγείς, ξενοδόχους, ιδιοκτήτες εστιατορίων, Chefs, αρχιτέκτονες και διακοσμητές να συμμετέχουν στην εκδήλωση προκειμένου να συναντήσουν προσωπικά τους εκπροσώπους των γαλλικών εταιριών και να συνάψουν εμπορικές συμφωνίες με εταιρίες της χώρας της «τέχνης του να ζεις».

Η δυναμική της ελληνικής αγοράς και η ποιότητα των γαλλικών προϊόντων μπορούν να αποτελέσουν τις συνιστώσες για μια επιτυχημένη εμπορική συμφωνία απογειώνοντας τις ελληνο – γαλλικές επιχειρηματικές σχέσεις του χώρου.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος – ΞΕΕ.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024