Τελευταία νέα
Στρώματα Professional Line

Συνεργασία Ομίλου Lakitira με τη Media Strom

Ο Όμιλος Ξενοδοχείων Lakitira, με το νέο ξενοδοχείο Helona-Resort, κατηγορίας De-Luxe, συνεργάζεται με τη Media Strom για να προσφέρει ξεκούραστο και απολαυστικό ύπνο στους επισκέπτες του. Το ξενοδοχείο Helona-Resort συνδυάζει […]

Ο Όμιλος Ξενοδοχείων Lakitira, με το νέο ξενοδοχείο Helona-Resort, κατηγορίας De-Luxe, συνεργάζεται με τη Media Strom για να προσφέρει<...> ξεκούραστο και απολαυστικό ύπνο στους επισκέπτες του. Το ξενοδοχείο Helona-Resort συνδυάζει παραδοσιακά αιγαιοπελαγίτικα στοιχεία με την ιταλική αρχιτεκτονική κληρονομιά των Δωδεκανήσων.

Με 40 και πλέον χρόνια εξειδίκευσης στη κατασκευή στρωμάτων και ντυμένων κρεβατιών, η Media Strom κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο της και αποτελεί εγγύηση για την ποιότητα των προϊόντων της. Τα προϊόντα της ανταποκρίνονται άριστα στις ανάγκες των επισκεπτών του ξενοδοχειακού κλάδου για ποιοτικότερο ύπνο, αλλά και στις απαιτήσεις του ξενοδόχου για οικονομικές custom-made λύσεις σε καινοτόμα προϊόντα υψηλής αισθητικής και μεγάλης αντοχής. Τα στρώματα της Professional Line της Media Strom είναι ορθοπεδικά και ανατομικά και είναι τα μοναδικά που συνοδεύονται από γραπτή εγγύηση.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024