Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΤα κανάλια της Nova τώρα και στην Ikos Resorts
Εξοπλισμός

Τα κανάλια της Nova τώρα και στην Ikos Resorts

Διακοπές στη Χαλκιδική με ένα πλήρες 'μπουκέτο καναλιών' από τη Nova.

Η Forthnet ανακοινώνει τη συνεργασία της με την Ikos Resorts, το νέο πολυβραβευμένο brand πολυτελών ξενοδοχείων, που ξεκινά την παρουσία του στην Ελλάδα το 2015 με δύο ξενοδοχεία στη Χαλκιδική το Ikos Oceania (πρώην Oceania Club) και το Ikos Olivia (πρώην Gerakina Beach). Το αμφιθεατρικά χτισμένο Ikos Oceania έχει προνομιακή θέση πάνω στην παραλία διαθέτοντας 298 δωμάτια διαφόρων τύπων και σουίτες. Αντίστοιχα, το Ikos Olivia έχει δυναμικότητα 136 δωματίων και Junior σουιτών, καθώς και 159 Bungalow σουίτες. Και τα δύο εντυπωσιακά ξενοδοχεία διαθέτουν ένα εξαιρετικό επίπεδο υπηρεσιών, ανάμεσα στις οποίες συγκαταλέγεται πλέον και η εμπειρία θέασης των καναλιών της  Nova.  

Με τo πλούσιο αθλητικό περιεχόμενο των 7 καναλιών Novasports, η αγωνιστική δράση θα μεταφέρεται και στις διακοπές με αγώνες από τη Super League, τη Euroleague Basketball, τη Basket League και τη Volley League, καθώς επίσης και με μια πληθώρα αθλημάτων, όπως τένις, ποδηλασία, μηχανοκίνητα, στίβο και γκολφ. Επίσης, αποκλειστικές προβολές των πιο πρόσφατων blockbuster παραγωγών και των καλύτερων ξένων σειρών από τα 4 κανάλια Novacinema. Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάζουν με τα γνωστά κανάλια Disney XD και Disney Channel, ενώ όλη η οικογένεια θα μπορεί να απολαμβάνει ντοκιμαντέρ από τα κανάλια Discovery Channel, History και Travel channel, αλλά και να έχει συνεχή ενημέρωση από τα μεγαλύτερα ξένα ειδησεογραφικά δίκτυα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024