Τελευταία νέα

Το MBS Navision της ACE-Hellas στη Sunwing Hotels Hellas

Την εγκατάσταση του MBS Navision στη Sunwing Hotels Hellas ολοκλήρωσε επιτυχώς πριν λίγες μέρες η ACE-Hellas,μέλος του ομίλου Quest. H Sunwing Hotels Hellas, μέλος του πολυεθνικού ομίλου τουριστικών επιχειρήσεων My […]

Την εγκατάσταση του MBS Navision στη Sunwing Hotels Hellas ολοκλήρωσε επιτυχώς πριν λίγες μέρες η ACE-Hellas,<...>μέλος του ομίλου Quest. H Sunwing Hotels Hellas, μέλος του πολυεθνικού ομίλου τουριστικών επιχειρήσεων My Travel, ανέθεσε την υλοποίηση του έργου στην ACE-Hellas τον Ιούλιο του 2005. Το έργο αφορούσε στην κάλυψη των κυκλωμάτων λογιστικής διαχείρισης, διαχείρισης διαθεσίμων, κοστολόγησης και μισθοδοσίας προσωπικού.

Βασικοί στόχοι της υλοποίησης του νέου συστήματος ήταν η ενοποίηση όλων των εφαρμογών σε ένα ενιαίο και εύχρηστο περιβάλλον, η αυτοματοποίηση επιμέρους επιχειρηματικών διαδικασιών, όπως η έκδοση πληρωτέων αξιόγραφων για την εκτέλεση πληρωμών προς προμηθευτές και η πλήρης διαχείριση του συνόλου των υποκαταστημάτων, με δυνατότητα επιλογής περιβάλλοντος εργασίας ανά υποκατάστημα και χρήστη.

Επιπλέον, με εξειδικευμένες εφαρμογές που ανέπτυξε η πιστοποιημένη από την Microsoft ομάδα υλοποίησης έργων Navision της ACE-Hellas, επετεύχθη η ολοκληρωμένη επικοινωνία μέσω γεφυρών με τα δεδομένα του συστήματος Front Office (Fidelio) και η αξιοποίηση των εξωγενώς προερχόμενων (Fidelio) και των άμεσα καταχωρημένων (απευθείας σε MBS Navision) δεδομένων, για την ενημέρωση ενός ιδιαίτερα πολύπλοκου μοντέλου κοστολόγησης. Ικανοποιήθηκε, επίσης, η ανάγκη απεικόνισης όλων των αποτελεσμάτων (τόσο σε επίπεδο τυπικής λογιστικής όσο και σε επίπεδο αναλυτικής κοστολόγησης μέσω διαστάσεων) σε ειδικές αναφορές, που ζητήθηκαν από την κεντρική διοίκηση του Ομίλου My Travel (Profit & Loss Statement, Επίσημος Ισολογισμός κ.α.).

Την 1 Νοεμβρίου 2005 το προσαρμοσμένο MBS Navision ξεκίνησε την επίσημη λειτουργία του ως το νέο σύστημα διαχείρισης των λογιστικών – οικονομικών στοιχείων της Sunwing Hotels Hellas, ικανοποιώντας απόλυτα τις μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες της Ρόδου και της Κρήτης, που αποτελούν το σύνολο των τουριστικών μονάδων της My Travel στην ελληνική επικράτεια.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024