Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΤο ξενοδοχείο Amanzo’e επέλεξε τη λύση HOTstream για τους πελάτες του
Τεχνολογία

Το ξενοδοχείο Amanzo’e επέλεξε τη λύση HOTstream για τους πελάτες του

Το νεόκτιστο πολυτελές ξενοδοχείο Amanzo’e της αλυσίδας Aman Resorts επέλεξε την 'οικογένεια' ξενοδοχειακών λύσεων HOTstream της MCOM για να προσφέρει στους πελάτες του λύσεις ενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Το ξενοδοχείο Amanzo’e διαθέτει 38 πολυτελείς σουίτες και Spa, και βρίσκεται σε ειδυλλιακή τοποθεσία δίπλα στο Πόρτο Χέλι. Με την πολυτέλεια και το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που χαρακτηρίζουν όλη την αλυσίδα των AMAN Resorts, το Amanzo’e προσφέρει μια μοναδική εμπειρία στον επισκέπτη, αυξάνοντας παράλληλα τις ευκαιρίες προώθησης για το ξενοδοχείο.

Το Amanzo’e επέλεξε την “οικογένεια” ξενοδοχειακών λύσεων HOTstream της MCOM για να προσφέρει στους πελάτες του λύσεις ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Πιο συγκεκριμένα, τις λύσεις:

  • HOTstream Interactive TV για την παροχή μίας διαδραστικής ξενοδοχειακής πλατφόρμας ειδικά προσαρμοσμένης ώστε να αντικατοπτρίζει το ξεχωριστό προφίλ του ξενοδοχείου
  • HOTstream IPTV για την διανομή των τηλεοπτικών καναλιών με υψηλή ποιότητα εικόνας (high definition-HD) και υπηρεσίες, όπως κατηγοριοποίηση των καναλιών με βάση το περιεχόμενο ή την γλώσσα, προσωποποίησης της λίστας των
  • καναλιών με επιλογές του επισκέπτη και εύκολη αναζήτηση.
  • HOTstream Video on Demand με μεγάλη επιλογή ταινιών πρώτης προβολής καθώς και θεματικών ταινιών αποκλειστικά
  • σε υψηλή ανάλυση (HD).
  • HOTstream Internet για την πλήρη κάλυψη του ξενοδοχείου τόσο με ενσύρματο όσο και με ασύρματο δίκτυο για πρό-
  • σβαση υψηλών ταχυτήτων στο internet (HSIA) από τα δωμάτια και τους κοινόχρηστους χώρους.

“Η συνεργασία μας με το πρώτο ξενοδοχείο στην Ελλάδα της παγκοσμίως γνωστής αλυσίδας των ΑMAN Resorts μας τιμά. Σήμερα οι τεχνολογίες αποτελούν σημαντικό μέρος του ξενοδοχειακού τομέα και εμείς είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στους πελάτες μας”, δήλωσε ο κ. Κώστας Σακελλαρίου, διευθύνων σύμβουλος της MCOM.

Η MCOM έχει δημιουργήσει το HOTstream, μία από τις πλέον τεχνολογικά προηγμένες και πρωτοποριακές πλατφόρμες ψυχαγωγίας και ενημέρωσης για τον ξενοδοχειακό χώρο. Η σουίτα προϊόντων HOTstream περιλαμβάνει εφαρμογές Interactive TV, IPTV, Video On Demand, Internet και Digital Signage, ενώ παράλληλα έχει ήδη ολοκληρωθεί με άλλες ξενοδοχειακές λύσεις όπως PMS, Spa software, Sales & Catering, POS, αυτοματισμοί δωματίου κ.ά.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024