Ροή Ειδήσεων:

Smalled text size Larger text size

Για το ξενοδοχειακό franchising θα μιλήσει ο Δρ. `Αρης Ίκκος στο Athens Hotel Branding Seminar

30 Νοέμβριος -1, 00:00

Για το ξενοδοχειακό franchising θα μιλήσει ο Δρ. `Αρης Ίκκος στο Athens Hotel Branding Seminar

Τις δυνατότητες συμμετοχής σε διεθνή ξενοδοχειακή αλυσίδα μέσω του συστήματος franchising θα παρουσιάσει ο Δρ. `Αρης Ίκκος στο Athens Hotel Branding Seminar, που θα πραγματοποιηθεί στις 22, 23 και 24 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα. Σκοπός του σεμιναρίου, το οποίο διοργανώνεται από το Travel Daily News, είναι να αποκτήσουν οι μετέχοντες ξενοδόχοι την κατάλληλη τεχνογνωσία, ώστε να διαπραγματευτούν μια συμφέρουσα συμφωνία ένταξης σε ξενοδοχειακή αλυσίδα ή κοινοπραξία, καθώς και να μεγιστοποιήσουν τα οφέλη που τους παρέχουν οι γνωστές εμπορικές επωνυμίες - τα `brands` - του κλάδου. Στο σεμινάριο θα δοθεί επίσης έμφαση στους τρόπους με τους οποίους μια ελληνική ξενοδοχειακή επιχείρηση θα μπορέσει να σχεδιάσει και να καθιερώσει επιτυχώς τη δική της εμπορική επωνυμία. Ο κ. Ίκκος είναι Γενικός Διευθυντής της εταιρίας συμβούλων JBR Hellas, μέλους του διεθνούς δικτύου Horwath που ειδικεύεται σε θέματα Τουρισμού και Franchising. Η μελετητική του εμπειρία σε ξενοδοχειακά και τουριστικά θέματα περιλαμβάνει μελέτες και προτάσεις για το positioning και το branding ξενοδοχείων διαφόρων τύπων και κατηγοριών (π.χ. για ΑΜΕΑ ή 6 αστέρων), αλλά και σε θέματα e-marketing. Επίσης είναι ο μοναδικός Έλληνας μέλος του International Society of Hospitality Consultants (ISHC), ενός παγκοσμίου δικτύου 200 Συμβούλων σε θέματα Τουρισμού και Ξενοδοχίας όπου η συμμετοχή είναι δυνατή μόνον κατόπιν πρόσκλησης των μελών και βασίζεται σε κριτήρια επαγγελματικής επάρκειας και συμπεριφοράς. Υπήρξε από τους πρωτοπόρους του franchising στην χώρα μας, έχοντας οργανώσει το πρώτο διεθνές συνέδριο franchising στην Ελλάδα το 1992. Έκτοτε έχει συμμετάσχει σε διάφορα projects για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση της ανάπτυξης franchises. Επίσης, έχει επανειλημμένα κάνει παρουσιάσεις για το Franchising στην Ελλάδα σε συνέδρια του International Franchise Association και του International Bar Association. Το σεμινάριο, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Capsis Cultural Exhibition and Conference Centre του Αμαρουσίου, θα καλύψει θέματα όπως:

  • Πώς θα διαπραγματευτώ με μια πολυεθνική ξενοδοχειακή αλυσίδα τους όρους για τη συμμετοχή του ξενοδοχείου μου;
  • Πώς θα μεγιστοποιήσω τα οφέλη από τη συμμετοχή της μονάδας μου σε διεθνή ξενοδοχειακή κοινοπραξία;
  • Με ποιον τρόπο θα αναπτύξω τη δική μου εμπορική επωνυμία;
Τις εισηγήσεις θα πραγματοποιήσουν ιδιαίτερα έμπειροι στο αντικείμενο σύμβουλοι από την Ελλάδα και εξωτερικό, μεταξύ των οποίων:
  • Ο κ. Berno Feuring της Feuring Hotelconsult από τη Γερμανία,
  • ο κ. Marco Peter Nijhof της Serena Hotels από τη Γαλλία και
  • ο κ. Sven Gade της Μiddle East Strategy Advisors από το Ντουμπάι.
Επιστημονικός διευθυντής του σεμιναρίου είναι ο Δρ. Δημήτρης Kούτουλας, ειδικός σύμβουλος σε θέματα Τουριστικού Μάρκετινγκ και διδάσκων του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου. Το σεμινάριο απευθύνεται κατά κύριο λόγο:
  • σε ιδιοκτήτες ξενοδοχείων,
  • σε επενδυτές που δραστηριοποιούνται ή ενδιαφέρονται να δραστηριοποιηθούν στον ξενοδοχειακό κλάδο και
  • σε διευθυντικά στελέχη ξενοδοχείων.
Περισσότερες πληροφορίες για το σεμινάριο μπορείτε να βρείτε εδώ.

Share |
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top