Ροή Ειδήσεων:

Smalled text size Larger text size

GHP - Κλιματισμός με Φυσικό Αέριο και Υγραέριο (LPG)

30 Νοέμβριος -1, 00:00

Κλιματισμός με Φυσικό Αέριο και Υγραέριο (LPG)

H ghp TECH είναι εμπορική και τεχνική εταιρεία η οποία μελετά, εγκαθιστά και υποστηρίζει συστήματα κλιματισμού (ψύξης - θέρμανσης - ζεστού νερού χρήσης), με φυσικό αέριο για επαγγελματική και οικιακή χρήση.

Αντιπροσωπεύει αποκλειστικά στην Ελλάδα:
Την AISIN SEIKI Ιαπωνίας, πρωτοπόρο κατασκευάστρια
εταιρεία κλιματιστικών με φυσικό αέριο, μέλος του
ομίλου εταιρειών TOYOTA

Μερικά από τα βασικά πλεονεκτήματα του συστήματος είναι :

  • Αθόρυβη λειτουργία
  • Εξοικονόμηση του λειτουργικού κόστους της τάξεως του 65%
  • Υψηλός και σταθερός βαθμός απόδοσης (-15/+45 o C )
  • Χαμηλό κόστος συντήρησης (απλό service κάθε 10.000 ώρες λειτουργίας ή περίπου 8 χρόνια)
  • Επιδότηση της επένδυσης
  • Φιλικά προς το περιβάλλον
  • Δεν απαιτείται υποσταθμός της ΔΕΗ
  • 5ετής εγγύηση

Το ανθρώπινο δυναμικό της ghp TECH αποτελείται από έμπειρους μηχανικούς - μηχανολόγους, χημικούς, ηλεκτρολόγους - οι οποίοι έχουν αποκτήσει, από το γκρουπ της TOYOTA στην Ιαπωνία, την τεχνογνωσία λειτουργίας και συντήρησης των συστημάτων κλιματισμού AISIN SEIKI.


Με γνώμονα της δουλειάς τους τη συνεχή βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών της ghp TECH μελετούν, σχεδιάζουν, εγκαθιστούν και παρακολουθούν την άριστη λειτουργία των συστημάτων με απόλυτο επαγγελματισμό και συνέπεια.

Το σύνολο των δραστηριοτήτων διευρύνεται από τη στενή συνεργασία με την πιστοποιημένη με ISO 9002 κατασκευαστική εταιρεία ΤΕΚΜΑ Α.Ε .

Η ΤΕΚΜΑ Α.Ε . εκπονεί τη μελέτη, προμηθεύει τα απαραίτητα υλικά, κατασκευάζει με τη μέθοδο ''TURN KEY'' το εσωτερικό δίκτυο τροφοδοσίας φυσικού αερίου και ως επίσημος υπεργολάβος της ΔΕΠΑ Α.Ε. έχει ήδη εκτελέσει και συνεχίζει να εκτελεί έργα του δικτύου διανομής φυσικού αερίου στην Αττική καθώς και εσωτερικές εγκαταστάσεις φυσικού αερίου. Παράλληλα, επί σειρά ετών, κατασκευάζει και αναπλάθει κτίρια, κτίρια γραφείων και βιομηχανιών υψηλών απαιτήσεων σε ηλεκτρομηχανολογικές εφαρμογές, βιομηχανικές εγκαταστάσεις κα.

Ενδεικτικές εφαρμογές εγκαταστάσεων ghp

Ξενοδοχείο ΙΛΙΣΣΟΣ

Στην οδό Καλλιρόης 10 αντλίες θερμότητας αερίου των 20 ΗΡ με τους αντίστοιχους εναλλάκτες R407-νερού, συνολική εγκατεστημένη ισχύς 2.000.000 BTU/h


Ξενοδοχείο EGNATIA PALACE
Συστοιχία τριών μονάδων GHP 20 HP

Η εγκατάσταση συστημάτων GHP σε ξενοδοχεία, όπως το EGNATIA PALACE της Θεσσαλονίκης, παρέχει τη δυνατότητα κλιματισμού (ψύξη-θέρμανση) με ταυτόχρονη και ανέξοδη παραγωγή ζεστού νερού χρήσης (65°C) μέσω Boiler. Ειδικότερα σε περιπτώσεις ανακαινίσεων, η εξωτερική μονάδα GHP είναι συμβατή και με τις ήδη υπάρχουσες εσωτερικές μονάδες και σωληνώσεις. Επιπλέον, η αθόρυβη λειτουργία των μηχανημάτων τα καθιστά ιδανικά για την τοποθέτησή τους σε οποιοδήποτε διαθέσιμο χώρο.

Ολυμπιακοί αγώνες 2004 - test events.

Στα πλαίσια των Test Events (δοκιμαστικές εκδηλώσεις ) για τις εγκαταστάσεις των ολυμπιακών αγώνων Αθήνα 2004, μηχανήματα της GHP χρησιμοποιήθηκαν για των κλιματισμό των χώρων των εκδηλώσεων στην πλατεία Κοτζιά, στη Βουλιαγμένη και στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο.

Μεγάλα κτίρια γραφείων
Εγκατάσταση πολλαπλών μονάδων GHP

Τα συστήματα πολλαπλών μονάδων GHP είναι σχεδιασμένα ώστε να παρέχουν τέλειο κλιματισμό σε κάθε χώρο, λαμβάνοντας υπόψη τις ειδικές συνθήκες και την διαμόρφωση του κτιρίου. Η προσαρμοστικότητα του GHP περιλαμβάνει ανεξάρτητη λειτουργία των μικρής ισχύος εσωτερικών μονάδων που βρίσκονται σε μέγιστη υψομετρική διαφορά 50 μέτρων με τις εξωτερικές μονάδες. Οι εσωτερικές μονάδες, που μπορούν να λειτουργούν ταυτόχρονα είναι έως και 16 μονάδες διαφορετικών ισχύων ανά GHP . Οι εσωτερικές μονάδες με σύγχρονο σχεδιασμό και μοντέρνο dezign διατίθονται σε μοντέλα ισχύος από 2,2 kW έως 24 kW που ανταποκρίνονται σε όλες τις ανάγκες χώρων.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βαλτινών & Κ. Παπαρρηγοπούλου 45,
114 73 Αθήνα,
Τηλ./Fax: 210 64 65 828
E-mail: [email protected]
Web site : www.ghp.gr

Share |
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top