Ροή Ειδήσεων:

Smalled text size Larger text size

Cybex Ιnternational Inc.

30 Νοέμβριος -1, 00:00

Cybex Ιnternational Inc.

H Cybex Ιnternational Inc. είναι η κορυφαία αμερικανική εταιρία κατασκευής μηχανημάτων γυμναστικής. Δημιουργήθηκε από την συγχώνευση της Trotter Inc. και της Cybex Ιnternational Inc. τον Μάιο του 1997 και έχει έδρα στο Μedway, Boston.

Σκοπός της Cybex είναι να σχεδιάζει, να κατασκευάζει, να διαθέτει και να υποστηρίζει τα τελειότερα μηχανήματα γυμναστικής στον κόσμο, όπως αυτό ομολογείται από τους πελάτες της.

Τα μηχανήματα της Cybex ξεχωρίζουν για την βιο-μηχανική λειτουργία, την ποιότητα κατασκευής και κυρίως την "αίσθηση" κατά την διάρκεια της άσκησης. Αυτή ακριβώς η "αίσθηση" έκανε τα μηχανήματα Cybex μέτρο σύγκρισης για όλες τις άλλες κατασκευάστριες εταιρίες.

Τον Απρίλιο του 2002 η Cybex International παρουσίασε την νέα, πλήρως ανανεωμένη σειρά μηχανημάτων γυμναστικής. Πρόκειται για τους νέους διαδρόμους PRO, SPORT, και ΤROTTER ELITE, το cross-trainer THE ARC και για την νέα σειρά μηχανημάτων δύναμης ΕΑGLE.

Eιδικά στον χώρο των ξενοδοχείων η Cybex απολαμβάνει ένα από τα υψηλότερα επίπεδα αναγνώρισης στον κόσμο. Κορυφαία ξενοδοχεία επιλέγουν Cybex τα τελευταία 18 χρόνια. Αυτή η εμπειρία και εξειδίκευση έδωσε την δυνατότητα για την δημιουργία του οδηγού Hotel Cybex™.

Στην Ελλάδα τα είδη της Cybex εισάγονται, διατίθενται και υποστηρίζονται από την ΑLL SPORT Α.Ε. με έδρα στο Μαρούσι. Η αντιπροσωπεία έχει σταθερή παρουσία στην αγορά τα τελευταία εννέα χρόνια.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε :

ΑLL SPORT Α.Ε.,
Ηρώδου Αττικού 12Α, Μαρούσι 151 24.
Tηλ.: 010-809 3361 Fax : 010-809 3366

Share |
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top