Ροή Ειδήσεων:

Smalled text size Larger text size

Ο Επαγγελματικός Καθαρισμός έχει ένα όνομα

30 Νοέμβριος -1, 00:00


Karcher :
Ο Επαγγελματικός Καθαρισμός έχει ένα όνομα

Η KÄRCHER Α.Ε.Ε. είναι θυγατρική εταιρεία του ομώνυμου Γερμανικού Ομίλου, ο οποίος είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής συστημάτων καθαρισμού στον κόσμο.

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1991 και σε μικρό διάστημα κατέκτησε την πρώτη θέση στις περισσότερες κατηγορίες προϊόντων που διαθέτει στην Ελληνική αγορά, χάρη στην ποιότητα και το σχεδιασμό των προϊόντων της, κερδίζοντας την εκτίμηση τόσο του επαγγελματία όσο και του ιδιώτη.

Η KÄRCHER εφάρμοσε πρώτη στον κλάδο της το σύστημα διασφάλισης ποιότητας σύμφωνα με τις απαιτήσεις ISO 9001 , ενώ κατέχει επίσης από το 1996 πιστοποίηση συστήματος περιβαλλοντικής διαχείρισης βάσει του πρότυπου ISO 14001 .

Το δίκτυο επίσημων εμπόρων και πιστοποιημένων τεχνικών κέντρων της KÄRCHER αποτελείται σήμερα από 39 σύγχρονες μονάδες που καλύπτουν όλο τον Ελλαδικό χώρο και προσφέρουν στους πελάτες μας την ολοκληρωμένη εμπειρία εξυπηρέτησης KÄRCHER.

Η KÄRCHER Ελλάς εφαρμόζει σύγχρονα συστήματα διαχείρισης αποθεμάτων ανταλλακτικών, ενώ στον τομέα της Μηχανογράφησης έχει πραγματοποιήσει σημαντικές επενδύσεις για την ανάπτυξη προγραμμάτων (π.χ. SAP / R 3 ) και την αγορά ηλεκτρονικού εξοπλισμού.

Λειτουργούμε το δικό μας εκπαιδευτικό κέντρο με σκοπό την συνεχή ενημέρωση των εργαζομένων αλλά και των συνεργατών μας.

Στα πλαίσια ενός ευρύτερου προγράμματος χορηγιών της εταιρείας, η KÄRCHER Ελλάς διεξήγαγε εργασίες αποκατάστασης και καθαρισμού σε πολλά μνημεία της Αθήνας και του Πειραιά. Η επιχείρηση ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2003 και ολοκληρώθηκε στα μέσα Αυγούστου 2004. Για τα κατά πολύ διαφορετικά προβλήματα καθαρισμού χρησιμοποιήθηκαν διάφορες μέθοδοι καθαρισμού. Τα πρώτα αντικείμενα ήταν ο «Δρομέας» , του γλύπτη Κώστα Βαρώτσου, ο οποίος βρίσκεται στην πλατεία απέναντι από το ξενοδοχείο Hilton και τα Αρχαία Τείχη στην πόλη και το λιμάνι του Πειραιά κατά μήκος της παραλίας, από τα οποία απομακρύνθηκαν τα γκράφιτι. Σαν τελευταίο έργο αυτής της επιτυχημένης προσπάθειας αποτέλεσε ο καθαρισμός της πρόσοψης της Εθνικής Βιβλιοθήκης Αθηνών.

Πες KÄRCHER… και καθάρισες !

Share |
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top