Ροή Ειδήσεων:

Smalled text size Larger text size

PETACO: Μηχανήματα Καθαρισμού & Υγιεινής

30 Νοέμβριος -1, 00:00


PETACO :
Μηχανήματα Καθαρισμού & Υγιεινής

Η PETACO δραστηριοποιείται στην Ελληνική αγορά από το 1962, ως εισαγωγέας - αντιπρόσωπος μηχανημάτων καθαρισμού & υγιεινής και επαγγελματικού - βιομηχανικού εξοπλισμού.

Παρέχει στην Ελληνική αγορά, την οποία εξυπηρετεί με ένα πανελλαδικό δίκτυο συνεργατών, πρόσβαση σε μία εκτεταμένη σειρά προϊόντων, εξειδικευμένων και προσεκτικά επιλεγμένων κατασκευαστών. Είναι με τον τρόπο αυτό σε θέση να προσφέρει την εξειδίκευση, τις λύσεις και τις καινοτομίες που μόνο μέσω πολλών εξειδικευμένων κατασκευαστών μπορούν να αναπτυχθούν στο πεδίο των πολυποίκιλων τεχνολογιών καθαρισμού.

Πιο συγκεκριμένα, ο ρόλος της PETACO έγκειται στο να:

 • Παρακολουθεί τις εξελίξεις στην παγκόσμια αγορά μηχανημάτων καθαρισμού & υγιεινής.
 • Αξιολογεί νέες λύσεις και καινοτομίες βάση ποιοτικών χαρακτηριστικών, βάση απόδοσης, βάση της αξιοπιστίας της κατασκευάστριας εταιρείας και βάση δυνατότητας προσφοράς τους στην Ελληνική επιχείρηση σε ανταγωνιστικό κόστος.
 • Ενσωματώνει στη γκάμα προϊόντων της προϊόντα τα οποία κατ'ελάχιστον αποτελούν υψηλά αξιόπιστες και ποιοτικές επιλογές, ενώ σε αρκετές περιπτώσεις αποτελούν υψηλά διαφοροποιημένες σε απόδοση και αξιοπιστία λύσεις. Φροντίζει με τον τρόπο αυτόν, ώστε η Ελληνική αγορά να είναι ενημερωμένη σε μία εκτενή σειρά προϊόντων με αποδεδειγμένη αξία, πολλά εκ των οποίων αποτελούν best - sellers στην παγκόσμια αγορά.
 • Μεγιστοποιεί την αξία των προϊόντων αυτών, καλύπτοντάς τα με το δικό της εταιρικό όνομα και συνοδεύοντάς τα με ένα εκτεταμένο σύστημα υπηρεσιών καθοδήγησης, εκπαίδευσης της αγοράς και υποστήριξης σε όλα τα επίπεδα.

Προϊόντα και λύσεις

Διαθέτουμε μία ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων ώστε να προσφέρουμε λύσεις καθαρισμού & υγιεινής για οποιοδήποτε επαγγελματικό χώρο, όπως:

 • Επαγγελματικούς αναρροφητήρες (σκούπες) για γενικό καθαρισμό.
 • Μηχανές ψεκασμού-αναρρόφησης για τον καθαρισμό χαλιών, μοκετών και σαλονιών.
 • Επαγγελματικούς ατμοκαθαριστές με μία πληθώρα εφαρμογών εσωτερικού καθαρισμού & απολύμανσης σε οποιαδήποτε σχεδόν επιφάνεια όπως κουζίνες, αθλητικό εξοπλισμό, είδη υγιεινής, πλακάκια και αρμούς, κρεβάτια και στρώματα.
 • Συσκευές αμερικάνικης τεχνολογίας για καθαρισμό και εξυγείανση του εσωτερικού αέρα, δημιουργία φρέσκιας ατμόσφαιρας και απομάκρυνση οσμών όπως π.χ. από συνωστισμό, καπνό, μαγείρευμα κ.ό.κ.
 • Πολυμηχανές καθαρισμού δαπέδων για καθημερινή χρήση σε οποιοδήποτε τύπο σκληρού δαπέδου ή δάπεδα με μοκέτες ή χαλιά.
 • Μηχανές πλύσης / στέγνωσης δαπέδων και σάρωθρα για σκούπισμα δαπέδων με μεγάλο εμβαδόν.
 • Μηχανές υδροβολής υψηλής πίεσης για τον καθαρισμό προσόψεων, προαύλιων και άλλων εξωτερικών χώρων.
 • Κεντρικά συστήματα καθαρισμού για ξενοδοχειακές μονάδες υπό κατασκευή ή ανακαίνιση.

Αξιόπιστος συνεργάτης της τουριστικής βιομηχανίας

Η τουριστική βιομηχανία (ενοικιαζόμενα δωμάτια, ξενοδοχειακές μονάδες, spa , resorts , κρουαζιερόπλοια) και η βιομηχανία αναψυχής γενικότερα, αποτελούν για την PETACO ένα τμήμα της αγοράς με πρωταρχική σημασία και με ιδιαίτερες ανάγκες, τις οποίες φροντίζουμε να ακούμε και στις οποίες φροντίζουμε να προσαρμοζόμαστε διαχρονικά.

Έχουμε μία σαφή εικόνα του τι ζητάει από εμάς ένας πελάτης: την διασφάλιση υψηλού επιπέδου καθαριότητας & υγιεινής στους χώρους του, ως επιπρόσθετο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, με ταυτόχρονη μείωση του λειτουργικού του κόστους. Παράλληλα, θεωρούμε τον κάθε πελάτη μοναδικό. Οποιεσδήποτε και αν είναι οι απαιτήσεις του, οποιοδήποτε κι αν είναι το μέγεθός του, η σωστή και αξιόπιστη καθοδήγησή του και η πλήρη ικανοποίησή του από την εμπειρία του με εμάς και τις παρεχόμενες λύσεις μας είναι για εμάς το απόλυτο τεστ επιτυχίας της επιχειρησιακής μας αποστολής.

Στα πλαίσια αυτά, τα πλέον κατάλληλα από την πληθώρα των προϊόντων μας, συχνά διαπιστώνονται με επισκέψεις τεχνικών συμβούλων, δικών μας ή συνεργαζόμενων επιχειρήσεων, και δοκιμές στο χώρο του πελάτη. Περαιτέρω, φροντίζουμε για τη δημιουργία μίας μακροχρόνιας σχέσης εμπιστοσύνης, η οποία περιλαμβάνει συνεχή ενημέρωση του αλλά και ανατροφοδότηση δική μας, η οποία μας επιτρέπει να παρακολουθούμε την εξέλιξη των αναγκών του και τη μακροχρόνια ικανοποίησή τους.

Τόσο εμείς όσο και το δίκτυο συνεργατών μας είμαστε περήφανοι, μέσα στα 40 και πλέον χρόνια παρουσίας μας στην αγορά, να έχουμε προσφέρει λύσεις σε μερικές από τις μεγαλύτερες Ελληνικές ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, καθώς επίσης και σε μία πληθώρα μικρομεσαίων τουριστικών επιχειρήσεων και επαγγελματιών.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Γκινοσάτη 99, Μεταμόρφωση, 144 52, Αθήνα
Τηλ: 210 – 28 44 760 Fax : 210 – 28 44 004 e-mail: [email protected]

Share |
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top