Ροή Ειδήσεων:

Smalled text size Larger text size

JohnsonDiversey: Clean is just the begining

30 Νοέμβριος -1, 00:00


JohnsonDiversey :
Clean is just the begining

Η JohnsonDiversey, στα 118 χρόνια εμπειρίας της και με ηγετική θέση στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων καθαρισμού και υγιεινής, σε περισσότερες από 60 χώρες σε όλο τον κόσμο, έχει σαν σκοπό να προσφέρει με το εξειδικευμένο προσωπικό της, ολοκληρωμένων λύσεων καθαρισμού και υγιεινής μέσα από πρωτοποριακές υπηρεσίες στις τουριστικές επιχειρήσεις, τέτοιες που να υπερβαίνουν τις προσδοκίες των πελατών σας. Η καθαριότητα & υγιεινή είναι μόνο η αρχή των όσων υποσχόμαστε να παρέχουμε στους πελάτες μας. Πολύ πέρα από τον καθαρισμό, φιλοδοξούμε να απλουστεύουμε τις ζωές των πελατών μας, μέσω ολοκληρωμένων λύσεων, κάθε μέρα, παντού που περιλαμβάνουν:

 • Καινοτόμα προϊόντα, μηχανήματα, εργαλεία και συστήματα καθαρισμού.
 • Εκπαίδευση προσωπικού, μεθοδολογία καθαρισμού και υπηρεσίες ελέγχου.
 • Ασφάλεια προσωπικού και περιβαλλοντική ευαισθησία.

Η JohnsonDiversey απευθύνεται σε κάθε επιχείρηση της καταλυματικής βιομηχανίας όπως ξενοδοχεία, κρουαζιερόπλοια, επιχειρήσεις μαζικής εστίασης, επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων, νοσοκομεία, αλλά και σε συνεργεία καθαρισμού, χώρους αποθηκών & ψυγείων, στη βιομηχανία τροφίμων & ποτών, με εφαρμογές:

 • Καθαρισμού και υγιεινής δαπέδων και επιφανειών,
 • Καθαρισμού και υγιεινής χώρων παρασκευής και επεξεργασίας τροφίμων,
 • Καθαρισμού και υγιεινής πιάτων και σκευών,
 • Προσωπικής υγιεινής και φροντίδας,
 • Μηχανικού καθαρισμού δαπέδων και επιφανειών,
 • Καθαρισμού και υγιεινής υφασμάτων,
 • Απόσμησης χώρων,
 • Απόφραξης και συντήρησης σωληνώσεων και αποχετεύσεων,
 • Καταπολέμησης παρασίτων.

Σε κάθε έναν από αυτούς τους τομείς αγοράς, η JohnsonDiversey παρέχει οτιδήποτε χρειάζεται ο πελάτης για την ενδυνάμωση της φήμης, την προστασία του εμπορικού ονόματος και τη διατήρηση των υψηλότερων προτύπων ασφάλειας, αποδοτικότητας μέσα από την καθαριότητα & υγειινή της επιχείρησής του.

Προϊόντα και Συστήματα

Η πολύχρονη εμπειρία μας και η διαρκής προσπάθεια για την δημιουργία και ανάδειξη νέων προϊόντων και καινοτομιών μας οδήγησαν στη δημιουργία ολοκληρωμένων λύσεων, όπως:

 • Το Πρόγραμμα Ασφαλούς Διαχείρισης Τροφίμων SafeKitchen με βάση τις επιταγές της νομοθεσίας και του HAACP, απαραίτητο για κάθε επαγγελματική κουζίνα,
 • Το εξειδικευμένο σύστημα πλύσεως ιματισμού Clax PlusBright, που ενσωματώνει την ειδική τεχνολογία X - tend TM, για αποτροπή της φθοράς του ιματισμού.
 • Τις επαναστατικές σφραγισμένες, φιλοπεριβαλλοντικές συσκευασίες ειδικών υπερσυμπυκνωμένων προϊόντων κουζίνας Safepack
 • Τα ελκυστικά dispensers κρεμοσάπουνου SoftCare line με επώνυμα ευρέως γνωστά κρεμοσάπουνα και ντους πολυτελείας Dove & Lux.
 • Το ευέλικτο, φορητό σύστημα αυτόματης αραίωσης JFlex , που εξασφαλίζει εξοικονόμηση κόστους, ασφάλεια και ευκολία στη χρήση.
 • Την νέα πρωτοποριακή σειρά εργαλείων καθαρισμού TASKI, αποτελούμενη από νέα καινοτομικά συστήματα καθαρισμού καθώς και από παραδοσιακά συστήματα, που παρέχουν ασφάλεια, αξιοπιστία και άριστα αποτελέσματα καθαρισμού.
 • Τα ελβετικής προέλευσης μηχανήματα αλλά και χημικά της TASKI, που καθιστούν τον καθαρισμό όλων των χώρων. Φέτος ειδικά, η JohnsonDiversey γιορτάζει τα 50 χρόνια της πολύ επιτυχημένης σειράς προϊόντων, εργαλείων & μηχανών επαγγελματικού καθαρισμού, του Ελβετικού Οίκου TASKI : μισός αιώνας τεχνολογικών καινοτομιών και βελτιώσεων, έχει συμβάλλει σημαντικά στην εξέλιξη της αγοράς, και την έχει καθιερώσει ως έναν από τους παγκόσμιους ηγέτες σε αυτή την τόσο απαιτητική βιομηχανία.

Η σειρά TASKI, δεν εξαντλείται όμως απλώς στα μηχανήματα, εργαλεία και προϊόντα καθαρισμού. Σκοπός της είναι να συνεχίσει να ανταποκρίνεται στις διαρκείς ανάγκες και απαιτήσεις των πελατών μας, απλουστεύοντας τη δουλειά τους, μειώνοντας σημαντικά την προσπάθεια, το χρόνο και το εργατικό κόστος. Στην TASKI, η παραγωγικότητα είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το βαθμό ικανοποίησης του χρήστη από τον εξοπλισμό που χρησιμοποιεί στην εργασία του, γι΄αυτό και κάθε μοντέλο TASKI σχεδιάζεται με γνώμονα την εργονομία, την ευελιξία και την ασφάλεια, ενσωματώνοντας όλα τα νομοθετικά, περιβαλλοντικά πρότυπα και κανόνες υγιεινής και ασφάλειας. Σε αναγνώριση όλων των παραπάνω, αποτέλεσε για την Ελλάδα η επιλογή αυτόματων μηχανών TASKI για τον καθαρισμό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων 2004!

Παράλληλα για πρώτη φορά φέτος η Kimberly Clark Professional και η JohnsonDiversey Ελλάς Α.Ε. ενώνουν τις δυνάμεις τους στην επαγγελματική αγορά χαρτικών.

Η Kimberly - Clark Professional, που είναι ο κλάδος επαγγελματικών προϊόντων της Kimberly - Clark Corporation, είναι η ηγέτιδα δύναμη στην Ευρωπαϊκή αγορά χαρτικών προσωπικής υγιεινής, φροντίδας και προστασίας επαγγελματικών χώρων. Η JohnsonDiversey Hellas ΑΕ είναι αντίστοιχα η μεγαλύτερη εταιρεία–ηγέτης στην Ελληνική επαγγελματική αγορά συστημάτων καθαρισμού και υγιεινής. JohnsonDiversey προχώρησαν στη δημιουργία μιας ειδικής σχέσης στρατηγικής συνεργασίας, που αποσκοπεί στο να προσφέρει στην Ελληνική αγορά μια μοναδική και πλήρη σειρά ολοκληρωμένων λύσεων καθαρισμού και υγιεινής με έμφαση στην αγορά των ξενοδοχείων και της μαζικής εστίασης. Συνδυάζοντας τα προϊόντα, τα συστήματα και την εμπειρία στον καθαρισμό και την υγιεινή, της JohnsonDiversey, με την άνεση και την φροντίδα που παρέχουν προϊόντα και συστήματα της Kimberly - Clark Professional όπως χειροπετσέτες, χαρτί υγείας, χαρτιά καθαρισμού κλπ.

“Επιλέξαμε την Ελλάδα, σαν μια από τις πιο ενδιαφέρουσες αγορές στην Ευρώπη για να ενδυναμώσουμε την θέση μας” – τονίζει ο Jean - Luc Cordel, Region Director Νότιας Ευρώπης της Kimberly - Clark Professional – “Επιλέξαμε την JohnsonDiversey εξαιτίας της θέσης της ως στρατηγικού παίκτη στην Ελληνική αγορά με την οποία μοιραζόμαστε την ίδια φιλοσοφία: να προσφέρουμε στους πελάτες μας την πιο ευρεία γκάμα προϊόντων και λύσεων της πιο υψηλής ποιότητας”.

“Επιλέξαμε την Kimberly Clark Professional σαν τον ιδανικό στρατηγικό συνεργάτη για να μπούμε στην Ελληνική αγορά επαγγελματικών χαρτικών ,επειδή ήταν ο πιο αξιόπιστος και με πολύ καλή φήμη προμηθευτής επωνύμων προϊόντων και συστημάτων, που μπορούν να εγγυηθούν υψηλά πρότυπα καθαρισμού και υγιεινής που ξεπερνούν τις προσδοκίες των πελατών μας για άνεση και φροντίδα” – τονίζει ο Γεώργιος Βασιλάκος, Managing Director της JohnsonDiversey Hellas ΑΕ - “Η γκάμα της K - C Professional συμπληρώνει ιδανικά τις λύσεις καθαρισμού και υγιεινής της εταιρείας μας και έτσι δημιουργείται μια μοναδική και ολοκληρωμένη πρόταση, που προσθέτει νέα αξία στους επαγγελματίες πελάτες μας. Οι ενωμένες δυνάμεις δύο παγκόσμια καταξιωμένων ηγέτιδων δυνάμεων με την ίδια φιλοσοφία προσέγγισης της αγοράς δημιουργούν μια νέα ακαταμάχητη συμμαχία στην Ελληνική αγορά”.

Η Kimberly - Clark Professional και η JohnsonDiversey Hellas ΑΕ παρουσίασαν επίσημα την νέα συνεργασία τους στα τέλη του Γενάρη με την ευκαιρία της πιο σημαντικής έκθεσης επαγγελματικού εξοπλισμού, Xenia 2006.

Η Kimberly - Clark Professional www.kcprofessional.com είναι τμήμα της Kimberly - Clark Corporation που τα επώνυμα προϊόντα της διατίθενται σε πάνω από 150 χώρες σε όλο τον κόσμο. Καθημερινά ,άνθρωποι από όλο τον κόσμο εμπιστεύονται τα brands της ΚC όπως KLEENEX and SCOTT για χαρτιά υγείας ή WY PALL για βιομηχανικό ρολό. Με 64,000 υπαλλήλους σε όλο τον κόσμο η K - C αναγνωρίζεται σαν μια εταιρεία που διαμορφώνει τον χρηματιστηριακό δείκτη Financial Times Stock Exchange Index for Good ( FTSE 4 Good ) και τον δείκτη Dow Jones Sustainability Index, που αναγνωρίζουν τις πρωτοβουλίες της εταιρείας για την αειφόρο ανάπτυξη και την κοινωνική υπευθυνότητα.

Η JohnsonDiversey Hellas ΑΕ www.johnsondiversey.com είναι θυγατρική της JohnsonDiversey Inc ., μέλους του ομίλου εταιρειών της οικογένειας Johnson στο Racine του Wisconsin. Με λειτουργία σε πάνω από 55 χώρες η JohnsonDiversey παρέχει προϊόντα, λύσεις και εξειδίκευση για την διασφάλιση ασφαλών, υγιεινών και υψηλής απόδοσης εγκαταστάσεων των επαγγελματιών πελατών. Η JohnsonDiversey Hellas AE, που δημιουργήθηκε τον Μάιο του 2002 από την εξαγορά του επαγγελματικού κλάδου της Unilever από την Johnson Wax Professional, είναι σήμερα η ηγέτιδα δύναμη στην Ελληνική επαγγελματική αγορά του καθαρισμού και της υγιεινής επαγγελματικών χώρων, όπως ξενοδοχεία, χώροι μαζικής εστίασης, retail κλπ. με τους πιο ισχυρούς δεσμούς εμπιστοσύνης με διανομείς και τελικούς χρήστες.

Περιβαλλοντική συνείδηση

Τα προϊόντα της JohnsonDiversey βρίσκονται ανάμεσα στα πιο φιλοπεριβαλλοντικά της βιομηχανίας. Συνεργαζόμαστε με τους πελάτες μας ώστε να τους βοηθήσουμε να χρησιμοποιούν τα προϊόντα μας με ασφαλή και αποτελεσματικό τρόπο. Η εταιρεία έχει αναπτύξει τα τελευταία χρόνια έντονη φιλοπεριβαλλοντική δράση με πρωτοβουλίες, χορηγίες και συνεργασίες με κοινωφελή ιδρύματα σε όλο το κόσμο.

Ανάμεσα σε όλα αυτά οι δύο τελευταίες δράσεις της αφορούν την δενδροφύτευση με φοίνικες καρναούμπα στη Βραζιλία για κάθε μηχάνημα TASKI που η εταιρεία θα πουλά παγκοσμίως καθώς και η χορηγία στο Δίκτυο Μεσόγειος SOS, για το καθαρισμό ακτών στον Ελλαδικό χώρο.

Οι άνθρωποί μας, συνεργάτες σας

Η JohnsonDiversey παρέχει σε σας, στους πελάτες μας, πραγματικούς συνεργάτες : απόλυτα εξειδικευμένους, εκπαιδευμένους να προβλέπουν τις ανάγκες σας, να προσαρμόζουν λύσεις στα μέτρα σας και να εργάζονται με πάθος για να επιτύχουν το καλύτερο αποτέλεσμα για την επιχείρησή σας.

Το πλεονέκτημα της JohnsonDiversey

Εστιάζεται εν γένει, στο να κάνουμε πιο απλή τη ζωή σας απαλλάσσοντάς σας από τις έγνοιες για καθαρισμό και υγιεινή των εγκαταστασεών σας. Αυτό το επιτυγχάνουμε:

 • Επενδύοντας χρόνο στο να αφουγκραζόμαστε, να κατανοούμε και να ανταποκρινόμαστε ξεχωριστά στις ανάγκες του καθένα σας.
 • Δείχνοντας προσωπικό ενδιαφέρον να διασφαλίσουμε ότι οι εγκαταστάσεις σας είναι συνεχώς καθαρές, ασφαλείς και ελκυστικές.
 • Επιδιώκοντας τη δημιουργία καινοτόμων προϊόντων και μοναδικών υπηρεσιών με γνώμονα την την αύξηση της κερδοφορίας σας

Share |
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top