Ροή Ειδήσεων:

Smalled text size Larger text size

JohnsonDiversey

30 November -1, 00:00

JohnsonDiversey

Από τις αρχές Μαΐου 2002 ξεκίνησε τη λειτουργία της και στην Ελλάδα η εταιρεία JohnsonDiversey, που προέκυψε από τη συγχώνευση των εταιρειών DiverseyLever και Johnson Wax Professional. Συνδυάζοντας τις δυνάμεις των δύο εταιρειών, η νέα εταιρεία προσφέρει μια πλήρη και μοναδική σειρά ολοκληρωμένων λύσεων καθαρισμού και υγεινής σε όλους τους επαγγλεματικούς τομείς:

  • επιχειρήσεις μαζικής εστίασης
  • ξενοδοχεία
  • νοσοκομεία
  • ναυτιλία
  • επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων
  • συνεργεία καθαρισμού
  • βιομηχανία τροφίμων & ποτών

Σκοπός μας δεν είναι μόνο ο καθαρισμός αλλά και το πώς θα κάνουμε πιο απλή και εύκολη τη ζωή των πελατών μας.

Πιο συγκεκριμένα στον ξενοδοχειακό τομέα, η JohnsonDiversey σας βοηθά να ρυθμίσετε όλες τις λεπτομέρειες προκειμένου οι πελάτες σας να αισθάνονται σα στο σπίτι τους. Συμβάλλουμε στη δημιουργία της ατμόσφαιρας εκείνης που θα τους κάνει να ξανάρθουν. Αυτό το πετυχαίνουμε, προσφέροντας το ιδανικό σύστημα καθαρισμού για κάθε χώρο του ξενοδοχείου σας, που περιλαμβάνει εύκολα στη χρήση προϊόντα και συστήματα με χαμηλό κόστος χρήσης.

Η JohnsonDiversey αποτελεί την εγγύηση μιας ασφαλούς και καθαρής κουζίνας που λειτουργεί σύμφωνα με τα πρότυπα ασφάλειας των τροφίμων. Έχουμε ελέγξει προσεκτικά όλα μας τα προϊόντα και υλικά ώστε να είναι σύμφωνα με την νομοθεσία, ενώ παράλληλα έχουμε αναπτύξει ένα σύστημα που σας βοηθά να εισάγετε στην επιχείρησή σας τα πλεονεκτήματα του HACCP.
Παράλληλα το σύστημα καθαρισμού κουζίνας Divermite, που συνδυάζει υπερσυμπυκνωμένα προϊόντα και δοσομέτρηση με ακρίβεια μέσω καινοτομικών δοσομετρικών μηχανισμών, σας προσφέρει οικονομία στη χρήση και το σπουδαιότερο, ένα καθαρό και ασφαλές περιβάλλον εργασίας.

Για τη φροντίδα των δωματίων, η JohnsonDiversey έχει αναπτύξει μια σειρά προϊόντων σχεδιασμένη ειδικά για τη γρήγορη και εύκολη αντιμετώπιση οποιασδήποτε περίπτωσης καθαρισμού. Η σειρά περιλαμβάνει λίγα μόνο προϊόντα, με το ίδιο άρωμα φρεσκάδας και χρωματική κωδικοποίηση για την αποφυγή τυχόν λαθών εφαρμογής. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε "έτοιμα προς χρήση" προϊόντα με πρακτικά μπουκάλια εφαρμογής και σπρέι, ή υπερσυμπυκνωμένα προϊόντα για χρήση μέσω των δοσομετρικών συστημάτων Divermite ή Refill.

Η σειρά TASKI για τον καθαρισμό και την υγιεινή δαπέδων και επιφανειών, που είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα προϊόντων, δοσομετρικών μηχανισμών, εξοπλισμού, εργαλείων και μηχανών, σας εξασφαλίζει τα αστραφτερά τζάμια, τις καθαρές επιφάνειες, τα άψογα πατώματα και τα όμορφα χαλιά που θα δημιουργήσουν την πρώτη καλή εντύπωση στους πελάτες σας, από την στιγμή που μπαίνουν στη ρεσεψιόν.

Τέλος, αν πλένετε τον ιματισμό μέσα στο χώρο του ξενοδοχείου, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τα αποτελέσματα του πλυντηρίου σας θα ικανοποιήσουν απόλυτα τους πελάτες σας, που θα ενθουσιαστούν από τις λαμπερές, μυρωδάτες, φρεσκοπλυμένες πετσέτες, τα σεντόνια και τα τραπεζομάντηλα. Αλλά κι εσείς θα το βρείτε ευκολότερο να παραμείνετε εντός των ορίων του προϋπολογισμού σας χρησιμοποιώντας τα συστήματα δοσομέτρησης της JohnsonDiversey, τα οποία σας προσφέρουν άριστη απόδοση χωρίς ακαταστασία και σπατάλες, ενώ μειώνουν το ποσοστό των επαναπλύσεων.

Η σφραγίδα της JohnsonDiversey είναι η εγγύηση για κάθε επαγγελματία ότι του προσφέρονται παγκοσμίως δοκιμασμένες μέθοδοι, προσαρμοσμένες στις δικές του ανάγκες, που εξασφαλίζουν τις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας στον καθαρισμό και την υγιεινή και χαμηλό κόστος χρήσης.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε:

Γραφεία Αγ. Παρασκευής
Μεσογείων 479
Τηλ.: 010 6009637

και

Γραφεία Ν. Ηρακλείου
Μαρίνου Αντύπα 92
Τηλ.: 010 2701812

ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας: www.diverseylever.gr

Share |
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top