Ροή Ειδήσεων:

Smalled text size Larger text size

Τι είναι το HACCP και ποια τα πλεονεκτήματα από την εγκατάστασή του

30 November -1, 00:00

Τι είναι το HACCP και ποια τα πλεονεκτήματα από την εγκατάστασή του

Σύμφωνα με την κα. Γεωργία Χίου από την ομάδα εκπαίδευσης σε θέματα ασφάλειας τροφίμων και ατομικής υγιεινής της εταιρίας JohnsonDiversey το HACCP (Hazard Analysis & Critical Control Points) είναι ένα επιστημονικό σύστημα με κατάλληλες οδηγίες για την αναγνώριση και την εκτίμηση των κινδύνων και των ρίσκων κατά την παραγωγή τροφίμων και την εφαρμογή αποτελεσματικού ελέγχου με διαδικασίες ελέγχου που διαβεβαιώνουν την ασφάλεια του φαγητού.

Σε αντίθεση με παραδοσιακές μεθόδους ελέγχου του τελικού προϊόντος, το HACCP είναι ένα προληπτικό σύστημα διασφάλισης της ασφάλειας στα τρόφιμα, που αναγνωρίζει τους κινδύνους και καθορίζει τα Κρίσιμα Σημεία Ελέγχου, στα οποία μπορούν να ελεγχθούν οι πιθανοί αυτοί κίνδυνοι.

Share |
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top