Ροή Ειδήσεων:

Smalled text size Larger text size

Η φιλοσοφία του Executive chef της Aldemar Hotels, κ. Eυάγγελου Αγάλλου

30 November -1, 00:00

Η φιλοσοφία του Executive chef της Aldemar Hotels,
κ. Eυάγγελου Αγάλλου

Με σεβασμό στο επάγγελμά μας, στους συναδέλφους μας και σε όλους εσάς που αγαπάτε και στηρίζετε την γαστρονομία προσπαθούμε να δώσουμε στην ελληνική κουζίνα τη θέση που της αξίζει. Η πολιτιστική όσο και η οικονομική σημασία της είναι αξίες αδιαμφισβήτητες και η διατήρηση του ελληνικού αυτού στοιχείου εξίσου σημαντική. Αφενός λοιπόν στόχος μας είναι η συνέχιση και διάδοση της ελληνικής κουζίνας και της κρητικής παραδοσιακής κατ’ επέκταση, που τόσο πλούσια είναι και αφετέρου να παρακολουθούμε από πολύ κοντά τις εξελίξεις και να είμαστε γνώστες των νέων μεθόδων συμμετέχοντας σε αυτές. Με την εξέλιξη της μαγειρικής μέσα στο χρόνο και με την συνεχή ανανέωση των μέσων διατροφής, η γαστρονομία, ως τέχνη επιλογής, παρασκευής, σερβιρίσματος και φυσικά απόλαυσης, εκτιμάται ως απαραίτητο μέρος της καθημερινότητας του ανθρώπου τηρουμένων των αναλογιών μεταξύ απλότητας και χλιδής. Σήμερα η γαστρονομία με τη συμβολή της δημιουργίας, της εξέλιξης, της πληθώρας και ποικιλίας των σύγχρονων μέσων και της έμπνευσης όσων ασχολούνται με αυτή, είναι μια ολόκληρη τέχνη.Στόχος μας λοιπόν είναι να συνεχίσουμε με αμείωτο ενδιαφέρον προς αυτή την κατεύθυνση: Την ανάδειξη του ελληνικού στοιχείου με έμφαση στην κρητική παράδοση και την προβολή του και γνώμονα την γαστρονομία.

Share |
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top