Ροή Ειδήσεων:

Smalled text size Larger text size

Carteco

30 Νοέμβριος -1, 00:00

Carteco

Η Carteco , για περισσότερα από 20 χρόνια, είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες ξενοδοχειακού εξοπλισμού και υλικών αρχιτεκτονικών εφαρμογών στην Ελλάδα. Συνεργάζεται αποκλειστικά με αρχιτέκτονες, διακοσμητές, τεχνικές εταιρείες και επιχειρηματικούς ομίλους και αντιπροσωπεύει μερικούς από τους σημαντικότερους οίκους του κόσμου, δίνοντας έμφαση σε πρωτοποριακά και υψηλών προδιαγραφών υλικά.

Στα έργα της εταιρείας περιλαμβάνονται ξενοδοχεία, βιομηχανικά κτίρια, εστιατόρια, νοσοκομεία, δημόσια κτίρια, κτίρια γραφείων, συνεδριακά κέντρα, πλοία, κατοικίες κ.τ.λ.

Οι δυνατότητες της εταιρείας δεν περιορίζονται μόνο στην υποστήριξη έργων στην Ελλάδα και την Κύπρο, αλλά και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Η Carteco ιδρύθηκε το 1978 και μέχρι σήμερα έχει πετύχει αποκλειστικές συνεργασίες με περισσότερες από 50 εταιρείες του εξωτερικού, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα ποιοτικών προϊόντων και παρέχοντας ένα μεγάλο αριθμό επιλογών, ανάλογα με το έργο, το χρονοδιάγραμμα, τον προϋπολογισμό και τις απαιτήσεις του κάθε πελάτη.

Οι άνθρωποι της Carteco έχουν πολύχρονη πείρα στην ανακαίνιση όλων των εσωτερικών χώρων και ιδιαίτερα στα ξενοδοχεία και στα εστιατόρια.

Οι άμεσες λύσεις, για τα ξενοδοχεία περιλαμβάνουν τον προγραμματισμό, τον σχεδιασμό αλλά και την πλήρη εγκατάσταση του δαπέδου της ταπετσαρίας, του φωτισμού, καθώς και της επίπλωσης όλων των χώρων.

Οι άνθρωποι της Carteco προσφέρουν τις γνώσεις τους για FF & E . Το τμήμα ξενοδοχείων της Carteco ειδικεύεται στα ξενοδοχεία στην Ελλάδα και την Κύπρο, καθώς επίσης και στην Ευρώπη. Μια δεκαετία εμπειρίας της εταιρίας Carteco της επιτρέπει να κατανοεί τις πραγματικές ανάγκες των ξενοδοχείων, πράγμα που ενισχύει την λειτουργικότητα, δημιουργώντας έτσι ένα αυθεντικά ευχάριστο χειροπιαστό αποτέλεσμα.

Η πολύχρονη παρουσία της στον χώρο του επίπλου έχει σαν αποτέλεσμα το μεγάλο αριθμό γνωριμιών με τις βιομηχανίες επίπλων αλλά και την καλή γνώση των τιμών, δίνοντας έτσι στους πελάτες της, την δυνατότητα για μεγάλες εκπτώσεις στο χονδρικό κόστος. Αλλά και την βοήθεια στις προδιαγραφές, στην έγκριση των προσφορών και στην καταγραφή των παραγγελιών.

Η ιδεολογία της είναι να προσφέρει σε όλους τους πελάτες της επαγγελματική διαχείριση ακόμη και των απλών project , προγραμματίζοντας, σχεδιάζοντας και υλοποιώντας τα.

Η Carteco αναλαμβάνει την ευθύνη για την λήξη προθεσμιών, το κόστος και την ποιότητα.

Ο στόχος της Carteco είναι να υπάρχουν πάντα οι πιο δημιουργικές, οι πιο κατάλληλες και οι πιο αποτελεσματικές λύσεις, λαμβάνοντας πάντα υπόψη τις απαιτήσεις και τον προϋπολογισμό των πελατών της. Οι σχεδιαστές της Carteco με τις γνώσεις τους μπορούν να βοηθήσουν αλλά και να συμβουλεύσουν τους πελάτες τους.

Μια ολοκληρωμένη σειρά υπηρεσιών, παρέχεται και στις βιομηχανίες υπηρεσιών και τροφίμων. Προσφέροντας μια μερική ή ολοκληρωμένη υποστήριξη, όπως απαιτείται.

Η Carteco συνεργάζεται με παγκόσμια αναγνωρισμένες εταιρίες αρχιτεκτονικής & σχεδιασμού γηπέδων γκολφ. Τα projects που έχουν αναλάβει περιλαμβάνουν παγκοσμίου φήμης διακεκριμένα σχέδια στις ΗΠΑ, καθώς και βραβευμένα ιδιωτικά & δημόσια γήπεδα γκολφ και στις 5 ηπείρους του κόσμου. Οι υπηρεσίες της Carteco είναι προσαρμοσμένες στις ανάγκες του κάθε πελάτη και του κάθε project .

Το Hydro Spa , έχει παίξει σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη των ποιοτικών-περίβλεπτων προορισμών. Όλες οι διαμορφώσεις για την ανάπτυξη του spa υποστηρίζονται τεχνικά και σχεδιαστικά. Η Carteco προσφέρει και την διαχείριση της εγκατάστασης & προμήθειας εξοπλισμού όλων των τύπων στο spa . Όλα τα τεχνικά ζητήματα υποστηρίζονται απο τον αρχιτέκτονα, τον εργολάβο, τους υδραυλικούς & ηλεκτρολόγους μηχανικούς.

Share |
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top