Τελευταία νέα

Carteco: Νέες επαφές στην Xenia 2003

Κατά την διάρκεια της 34ης τουριστικής έκθεσης xenia 2003, η εταιρία Carteco, που ειδικεύεται στον ξενοδοχειακό εξοπλισμό και τις υπηρεσίες διαχείρισης αγορών υποδέχθηκε τους ήδη πελάτες τηςστο πολύ ωραίο και […]

Κατά την διάρκεια της 34ης τουριστικής έκθεσης xenia 2003, η εταιρία Carteco, που ειδικεύεται στον ξενοδοχειακό εξοπλισμό και τις υπηρεσίες διαχείρισης αγορών υποδέχθηκε τους ήδη πελάτες της<...>στο πολύ ωραίο και φιλικό περίπτερό της, αλλά είχε και την ευκαιρία να κάνει νέες γνωριμίες, προωθώντας τα ποιοτικά προϊόντα της.

Στο περίπτερο υπήρχαν δείγματα από καθίσματα εξωτερικού χώρου Kettal, εσωτερικού χώρου Andreu World, Cabas, Jakinto, έπιπλα δωματίου Gasparucci, μοκέτες Dansk Wilton, και στρώματα Gevorest. Επίσης, παρουσιάστηκαν τα νέα προϊόντα σε λινά, όπως τα μπουρνούζια Cypress με τα οποία εξοπλίστηκαν τα ξενοδοχεία Hilton και Μεγ. Βρετάνια, και λινά της Arad Towels.

Παρόντες στο περίπτερο ήταν εκπρόσωποι ξένων οίκων που αντιπροσωπεύονται από την Carteco οι οποίοι έδιναν λεπτομερείς πληροφορίες στους επισκέπτες. “Η φετινή έκθεση ήταν επιτυχημένη, ο κόσμος ενδιαφερόταν για ενημέρωση και ήξερε τι ζητούσε. Δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση σε θέματα ποιότητας και αισθητικής σε σχέση με άλλες χρονιές”, ανέφερε ο κ. Βασίλης Μπαρτζώκας, γενικός διευθυντής της Carteco.

Με την παρουσία τους τίμησαν το περίπτερο της Carteco οι κ. Γιάννης Τσεκλένης, Αντώνης Καμπουράκης (Rodos Palace), Ελένη Νικολοπούλου (όμιλος Μαντωνανάκη), Ντία Καψή (Capsis Hotels), Γιάννης Σμπώκος, ο κ. και η κ. Αναστασοπούλου (Θέρμαι Σύλλα), o κ. Σπύρος και η κ. Αλεξία Διβάνη (Divani Hotels), ο κ. Κωνσταντίδης (Louis Hotels) η κ. Γρηγοριάδη και άλλοι πολλοί ξενοδόχοι.

Επίσης, πολλοί επισκέπτες πέρασαν από την έκθεση που διοργανώνει η εταιρία Carteco στα γραφεία της όπου εκτίθενται πολλά περισσότερα προϊόντα. Έτσι οι ξενοδόχοι, ιδίως αυτοί που έρχονται εκτός Αθηνών, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν πλήρως για τα προϊόντα της.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024