Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Επαναπροκήρυξη δράσεων για τον τουρισμό στο Βόρειο Αιγαίο

Θοδωρής Κουμέλης - 29 Ιανουάριος 2003, 00:00

Με απόφαση της γενικής γραμματέως της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου Μαρίας Σκέμπερη, επαναπροκηρύσσεται στο Μέτρο 3.1 “Κίνητρα, Υπηρεσίες, Υποδομές για τις επιχειρήσεις”<...>

, η κατηγορία πράξεων που αφορούν στη “Στήριξη και ανάπτυξη εναλλακτικού τουρισμού: Ολοκλήρωση δημοσίων επενδύσεων από το Β` ΚΠΣ (μαρίνες)”.

Με τη δημοσίευση της πρόσκλησης καλείται ο δυνητικός Τελικός Δικαιούχος, που για τη συγκεκριμένη κατηγορία είναι ο ΕΟΤ, να υποβάλλει τις προτάσεις του για ένταξη στο Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα 2000 - 2006 Βορείου Αιγαίου.

Ο συνολικός προϋπολογισμός (εθνική και κοινοτική συμμετοχή) που διατίθεται για την ένταξη πράξεων με την παρούσα πρόσκληση ανέρχεται σε 9.200.000 € (3,135 δισ δρχ. περίπου).

Οι προτάσεις που θα υποβληθούν θα πρέπει να συμβάλλουν στους στόχους του Μέτρου 3.1, οι οποίοι για τη συγκεκριμένη κατηγορία - ομάδα πράξεων είναι:

Η προώθηση και ανάπτυξη ειδικών μορφών τουρισμού με τη δημιουργία αντίστοιχων υποδομών (μαρίνες, συνεδριακά κέντρα, κέντρα θαλασσοθεραπείας, κέντρα καταδύσεων, υδροθεραπευτήρια κλπ.), που θα ενισχυθούν ως ιδιωτικές επενδύσεις εκτός από τις Μαρίνες που συνεχίζονται στο Β` ΚΠΣ και θα ολοκληρωθούν στο Γ` ΚΠΣ, όσον αφορά τα έργα των δημοσίων επενδύσεων.

Η προθεσμία υποβολής των προτάσεων λήγει στις 21 Φεβρουαρίου 2003.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top