Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣτον εισαγγελέα η υπόθεση υπεξαίρεσης στον ΕΟΤ

Στον εισαγγελέα η υπόθεση υπεξαίρεσης στον ΕΟΤ

Στον εισαγγελέα παρέπεμψε ο πρόεδρος του ΕΟΤ Ι. Πατέλλης την υπόθεση υπεξαίρεσης χρημάτων που ανακαλύφθηκε στον ΕΟΤ από υπάλληλο, ο οποίος είχε την ευθύνη για την πληρωμή οικονομικών υποχρεώσεων του […]

Στον εισαγγελέα παρέπεμψε ο πρόεδρος του ΕΟΤ Ι. Πατέλλης την υπόθεση υπεξαίρεσης χρημάτων που ανακαλύφθηκε στον ΕΟΤ από υπάλληλο, ο οποίος είχε την ευθύνη για την πληρωμή οικονομικών υποχρεώσεων<...> του Οργανισμού. Προηγουμένως ο κ. Πατέλλης είχε ειδοποιήσει τις αστυνομικές αρχές και ειδικότερα τη δίωξη οικονομικών εγκλημάτων.

Ο πρόεδρος του ΕΟΤ έδωσε εντολή για τη διερεύνηση της κίνησης του Τραπεζικού λογαριασμού, που είχε ως οικονομικός υπόλογος ο συγκεκριμένος μόνιμος υπάλληλος, ο οποίος τέθηκε σε αργία, ενώ διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

Επίσης, ο κ. Πατέλλης ζήτησε από το υπουργείο Οικονομικών τη διενέργεια οικονομικού ελέγχουγια τους υπολόγους από τους οικονομικούς επιθεωρητές. Ο έλεγχος θα αφορά την περίοδο από 1.1.2002 έως σήμερα.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024