Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣυνάντηση του υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας με την Ένωση Εφοπλιστών Ακτοπλοΐας

Συνάντηση του υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας με την Ένωση Εφοπλιστών Ακτοπλοΐας

Ο υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας Γ. Ανωμερίτης συναντήθηκε χθες με το προεδρείο της Ένωσης Εφοπλιστών Ακτοπλοΐας και συγκεκριμένα με τους κ.κ. Στρίντζη, Σαρρή, Αγαπητό και Μανουσογιαννάκη. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του […]

Ο υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας Γ. Ανωμερίτης συναντήθηκε χθες με το προεδρείο της Ένωσης Εφοπλιστών Ακτοπλοΐας και συγκεκριμένα με τους κ.κ. Στρίντζη, Σαρρή, Αγαπητό<...> και Μανουσογιαννάκη.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του υπουργείου και οι δυο πλευρές προσέγγισαν με κοινή διάθεση επίλυσης ορισμένων τεθέντων θεμάτων (Ν. 2932/01, δρομολόγια, εκπτώσεις κ.λπ.), για τα οποία το ΥΕΝ απεδέχθη τα σημεία, τα οποία ειδική επιτροπή στελεχών του ΥΕΝ υπό τον Γ.Γ. του ΥΕΝ Λ. Λαμπρόπουλο είχε επεξεργασθεί και προτείνει.

Για την οριστικοποίηση των κοινά αποδεκτών σημείων θα συνέλθει την επόμενη εβδομάδα το Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών (ΣΑΣ), οπότε και θα γίνουν αναλυτικές ανακοινώσεις.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024