Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΜείωση των ακυρωτικών λόγω επικείμενου πολέμου

Μείωση των ακυρωτικών λόγω επικείμενου πολέμου

Με το ενδεχόμενου του πολέμου στο Ιράκ, η αλυσίδα ξενοδοχείων InterContinental Hotels & Resorts ανακοίνωσε ότι θα μειώσει τα ακυρωτικά για κρατήσεις συνεδρίων και επαγγελματικών διοργανώσεων σε όλα τα ξενοδοχεία […]

Με το ενδεχόμενου του πολέμου στο Ιράκ, η αλυσίδα ξενοδοχείων InterContinental Hotels & Resorts ανακοίνωσε ότι θα μειώσει τα ακυρωτικά για κρατήσεις<...> συνεδρίων και επαγγελματικών διοργανώσεων σε όλα τα ξενοδοχεία της στις ΗΠΑ και στον Καναδά.

Η ανακοίνωση περιλαμβάνει τις κρατήσεις που έγιναν από τις 31 Δεκεμβρίου 2002 και αφορά εκδηλώσεις που θα γίνουν στο διάστημα μεταξύ 1ης Φεβρουαρίου και 30ης Απριλίου.

Η αλυσίδα InterContinental Hotels & Resorts που έχει την βάση της στην Ατλάντα των ΗΠΑ, με αυτό τον τρόπο θέλει να ενθαρρύνει τους διοργανωτές συνεδρίων και τους τουριστικούς πράκτορες να κάνουν κρατήσεις στα ξενοδοχεία, παρά τους φόβους για τον ενδεχόμενο πόλεμο στο Ιράκ, και την πτωτική πορεία της οικονομίας των ΗΠΑ.

«Αντιλαμβανόμαστε την αυξημένη ανάγκη για συναντήσεις και συνέδρια που έχουν οι εταιρίες ιδίως αυτή την εποχή που η οικονομία βρίσκεται σε πτωτική πορεία», ανακοίνωσε ο κ. Jeff Senior, αντιπρόεδρος της InterContinental Hotels & Resorts για την Βόρεια Αμερική. «Όμως, επίσης, αναγνωρίζουμε την αβεβαιότητα που πολλοί επαγγελματίες νοιώθουν, η οποία δεν τους αφήνει να προβούν σε κρατήσεις για συνέδρια και εκδηλώσεις, που ίσως να ακυρωθούν και να επιφέρουν κόστος για τις εταιρίες τους», κατέληξε.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024