Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Μείωση των ακυρωτικών λόγω επικείμενου πολέμου

Σπύρος Ζούγρης - 04 Φεβρουάριος 2003, 00:00

Με το ενδεχόμενου του πολέμου στο Ιράκ, η αλυσίδα ξενοδοχείων InterContinental Hotels & Resorts ανακοίνωσε ότι θα μειώσει τα ακυρωτικά για κρατήσεις<...>

συνεδρίων και επαγγελματικών διοργανώσεων σε όλα τα ξενοδοχεία της στις ΗΠΑ και στον Καναδά.

Η ανακοίνωση περιλαμβάνει τις κρατήσεις που έγιναν από τις 31 Δεκεμβρίου 2002 και αφορά εκδηλώσεις που θα γίνουν στο διάστημα μεταξύ 1ης Φεβρουαρίου και 30ης Απριλίου.

Η αλυσίδα InterContinental Hotels & Resorts που έχει την βάση της στην Ατλάντα των ΗΠΑ, με αυτό τον τρόπο θέλει να ενθαρρύνει τους διοργανωτές συνεδρίων και τους τουριστικούς πράκτορες  να κάνουν κρατήσεις στα ξενοδοχεία, παρά τους φόβους για τον ενδεχόμενο πόλεμο στο Ιράκ, και την πτωτική πορεία της οικονομίας των ΗΠΑ.

«Αντιλαμβανόμαστε την αυξημένη ανάγκη για συναντήσεις και συνέδρια που έχουν οι εταιρίες ιδίως αυτή την εποχή που η οικονομία βρίσκεται σε πτωτική πορεία», ανακοίνωσε ο κ. Jeff Senior, αντιπρόεδρος της InterContinental Hotels & Resorts για την Βόρεια Αμερική. «Όμως, επίσης, αναγνωρίζουμε την αβεβαιότητα που πολλοί επαγγελματίες νοιώθουν, η οποία δεν τους αφήνει να προβούν σε κρατήσεις για συνέδρια και εκδηλώσεις, που ίσως να ακυρωθούν και να επιφέρουν κόστος για τις εταιρίες τους», κατέληξε.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top